2777
2789
عنوان

اصفهانی ها شما هم آب ندارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 22 پست
اخه ینی چی مردشوره این شهر و ببرن خدا منم خسته شدم منم گرماییم حالم بد میشه 

دوست دارم برم از این شهر ...نه آب ،نه هوای خوب ...جایی هم نداریم ی شام و نهار بریم...حداقل نمود نکنه بهمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم برم از این شهر ...نه آب ،نه هوای خوب ...جایی هم نداریم ی شام و نهار بریم...حداقل نمود نکنه ...

اره بخدا خسته شدم 😥

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
وای چه بد امسالم که خیلی گرمه باردار باشی که دیگه هیچی    

پنکه میزنم ...اصلا فایده نداره ...خونه م همکفه دید داره پرده باز نمیکنم ...فکر کن شرایط منو ...هوا خیلی خفه ست 

چهارشنبه هفته پیش ۲۴ ساعت یه قطره آب نداشتیم

آره چهارشنبه بود فکر کنم ...

من نیاز به حموم دارم روزی ۳ بار ،نمیشه .آشپزخونهم پر ظرف آب شده ...جلو ی مهمونم خجالت میکشم 

خدا کنه آب بیاد 

پنکه میزنم ...اصلا فایده نداره ...خونه م همکفه دید داره پرده باز نمیکنم ...فکر کن شرایط منو ...هوا خ ...

خیلی سخته واقعا خدا کمکتون کنه

نمیشه برید خونه مادرتون بمونید تا گرما بره؟

اینجوری خدای  نکرده گرما زده میشید

خیلی سخته واقعا خدا کمکتون کنه نمیشه برید خونه مادرتون بمونید تا گرما بره؟ اینجوری خدای  نکرد ...

مامان بابام راه دور هستن...

خانواده همسر هم که ........

چی بگم