2777
2789

قبول شده باشه؟؟متولد 79 ام ولی حس میکنم عمرم تلف شده..حس میکنم خیلی دیر شده..تو رو خدا بگین اگ میدونین یا دیدین؟؟محض امید دادن نگین واقعیتو بگین..اجرتون با خدا

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......

ینی امسال دوازدهمی؟ من نفهمیدم منظورت چیه از سال چهارم

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند سال جهشی خوندی که 79 ای و چهارمین با ته که کنکور میدی؟ 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
وا خو تو اگه مامائی و پرستاری بیاری بعد دکتری بیاری همونه جه فرقی میکنه 

ها؟ توضیح میدین بیشتر؟ 

شما چند سال جهشی خوندی که 79 ای و چهارمین با ته که کنکور میدی؟ 

من یسال جهشی خوندم امسال سومین کنکورمه ولی نمیارم

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
وا خو تو اگه مامائی و پرستاری بیاری بعد دکتری بیاری همونه جه فرقی میکنه 

ن ب اینا علاقه ندارم

بله چرا نبوده دوست خودم 

تو یکی از تاپیکا کل زندگی و تلاشش رو تا جایی که میشد گفتم

هشت سال پشت کنکور موند اخرشم پزشکی قبول شد.من لیسانس گرفتم و بیکارم اون خوند و خوند و الانم دیگه اواسط راهه

یه جمله خوب گفت

میگفت اگه بمیرم همین فردا و اصلا پزشک نشم دیگه مهمه نیست .لان حس میکنم از خودم راضی هستم

اابته اون از ۶۰ ۷۰ هزار و اینا رسید زیر هزار ولی اکثرا اگه ۲۰ سالم بمونن نمیتونن چون سرنوشت قرار نیست تو کلیات با تلاش عوض بشه

خیلی ها هنوز جدول ضرب دو رقمی رو نمیدونن ولی انتظار پزشکی دارن

خیلی ها هم واقعا کشش رو ندارن و به زور هم نمیشه

دیکه با خودته که سابقه تحصیلی و شرایطط چیه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
من یسال جهشی خوندم امسال سومین کنکورمه ولی نمیارم

جالبه.امسال دوازدهمیا متولد نیمه دوم 79 و نیمه اول هشتاد بودن.بنظر من که پزشکی میخونم نمیارزه اینهمه عمر بذاری سر یچیزی که بری توش تازه متوجه میشی که صد درصدم نیست علاقت بهش و اشتباه میکردی که فکر میکردی تنها آیندته.من تو همکلاسیم چهار سال رو سراغ ندارم اما قطعا هستن. منتها بشین حسابی فکر کن اگه هر آینده ی دیگه ای جز پزشکی برای خودت متصوری رسیدن به اون برات راحت تره چون مسیر جدیدی داره. 

بله چرا نبوده دوست خودم  تو یکی از تاپیکا کل زندگی و تلاشش دو تا جایی که میشد گفتم هشت سال پش ...

عزیزم من یسال جهشی خوندم کل دبیرستانمم شاگرد اول بودم....معدل دیپلمم بالای 19 است بخدا اینا رو بدون ذره ای اغراق میگم..سال اولمم رتبم فقط با یماه درس خوندن 11000 شد رتبه ی نجومی نداشتم.ولی نمیدونم چرا هضم این موضوع اینقد برام سخته..انتظار نداشتم اینجوری بمونم پشت کنکور اونم ن یسال دوسال .....سه سال...خیلی برام سنگینه ولی استعدادشو دارم

منظورم اینه که لیسانس و فوق لیسانس پرستاری بگیرید بعد واسه دکتری بخونید 

منظورتون آزمون لیسانس به پزشکیه؟ چون قطعا دکتری پرستاری سوپر وایزر میشه نه پزشک