2777
2789

سلام به همگیییییی

بخوام از دردا و مشکلاتم بگمممم میشه یه کتاب داستان.... یه کتابی که خودمم دوست ندارم اولاش رو بخونممممم و دوست دارم فقط پیش برم....

فقط ازتون میخوام برام دعا کنید الان تو این لحظه برام یکی از مهم ترین بخش های زندگیمه...

میشه ازتون خواهش کنم , التماس کنم تو خلوتتون تو ناراحتیتون تو شادی هاتون تو بغل کردن بچه ها و باهاشون حرف زدناتون تو تمام لحظه های عاشقانه تون و ....برام دعا کنید برای من و کسی که دلم بهش گرمه... دوتاییی تک و تنها تویه موج بزرگ و امتحان سخت گیر کردیم ردشدن ازش اول کمک خدا و دعای شما مهربونا و تلاش خودمون رو میخواد

ممنون میشم برای دل خواهرتون دعا کنید...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستم اما برات صلوات فرستادم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
ان شاالله ک مشکلت حل میشه عزیزم...

ممنونم یه دنیا مهربوووونم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
باردار نیستم اما برات صلوات فرستادم

ممنوووونم مهربون جانم دعا میکنم خدا یه نی نی شیرین و سالم و صالح بدهههه که قلبتن پر از ارامش و شیرینیش بشه یه دنیا ممنون

عزیرم انشاالله خیلی زود مشکلت حل میشه توسل به امام زمان راه گشاترین چیزی هست که میتونم بهتون یاد بدم ...

ممنونم مهربونمممم حتما حتماااا خیلی وقتا باهاشون درد و دل میکنم و حرف میزنم ممنون که باز هم یادآوری کردید یه دنیا تشکر دوست مهربون  و گلم

گلم برای توسل به امام زمان...۷۰ مرتبه بگو  

یا فارِسَ الحِجاز  ادرکنی و یا اباصالحَ المهدی ادرکنی و یا ابَالقاسِم ادرکنی و لا تَدعَنی فَ اِنّی عاجِزُ ذلیل

یا ۷۰ مرتبه بگو

یا اللهُ یا محمدُ یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تُهلِکنی

با حال خوب و با اعتقاد بگی خود آقا ازت دستگیری میکنه 

گلم برای توسل به امام زمان...۷۰ مرتبه بگو   یا فارِسَ الحِجاز  ادرکنی و یا اباصالحَ المهد ...

واااااتی یه دنیا تشکرررر حتما حتما انجام میدمممم

ان شاءالله خدا بهتون خیر بده و قلبتون پر از شاددددی باشهههه

قربونت برم عزیزم انشاالله زودتر خبر بدی که مشکلت حل شده

خیلی ممنونمممم ان شاءالله ؛))))

انشالله به حق خدا به بهترين شكل ممكن دلت شاد بشه

و منم اين طفل ٥ هفته اي به سلامتي به دنيا بيارم

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
انشاءالله که هرچی هست حل بشه و مشکلاتتون برطرف بشه🙏🙏

ممنونم مهربووووونم لطف کردین

انشالله به حق خدا به بهترين شكل ممكن دلت شاد بشه و منم اين طفل ٥ هفته اي به سلامتي به دني ...

ممنونم مامان خوووووشگلهههههه یه دنیا

ان شاءالله صحیح و سلامت دنیااا بیادددددد با کلیییییی رزق و رپزی