2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13686 بازدید | 330 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاديه يه دختر بچه با پسر حرف بزنه؟؟؟ اونم اونطوري حرفايي كه پسره گفته بووود😭 يادم ميوفته اعصابم م ...

میشه بگی چند سالشه؟؟بیست نفر پرسیدن هنوز جواب ندادی😐😐😐

منم منم دختر ننه ام💞💞💞
عاديه يه دختر بچه با پسر حرف بزنه؟؟؟ اونم اونطوري حرفايي كه پسره گفته بووود😭 يادم ميوفته اعصابم م ...

عادی نیست ک یه گوشی با خط دست یه دختر بچه باشه بقیع چیزا عادیه

نباید بد باهاش رفتار کنید..چون ازتون زده و متنفر میشه و بیشتر میره سمت اینجور روابط..چون باهاتون احساس دوستی نمیکنه و گوشی واسه حرفاش نیستین..شاید یه کنجکاویه نوجوانانه بود لزومی نداش انقد بزرگش کنی..باید بیشتر خودتو رازدارش نشون میدادی تا بهت اعتماد کنه و گوش کنه بهت.

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
ایراد نداره که چند سالشه مگه چرا بلرزی ؟ دلیلیم نداشت به مادرت بگی کار اشتباهی کردی اینطوری ازت متنف ...

اخه ي بار تذكر داده بودم بهش

نشد ديگه

اخه ماجرا كاش اونجا تموم ميشدددد

توكل بر خدا...♥️

عزیزم این اصلا راه حل درستی نیست، اون ممکنه چندسال دیگه یجور دیگه اینکار رو انجام بده، شما الان صورت مسئله رو پاک کردی، باید اساس رو بر اعتماد و صمیمیت گذاشت که بتونه مشکلی داشت باهاتون درمیون بذاره

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
خودم ميخواستم حرف بزنم ولي نميتونستم بخدا

خب اینجوری خواهرت به راه راستی که تو انتظار داری کشیده نمیشه.  فقط پنهون کاریو بهتر یاد میگیره . باید دوستانه هدایتش میکردی نه اینجوری با شلوغ کاری 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بیخیاااال باباااا😑😐 اینکارارو نداره ک 

اشتباه کردین طرز برخدردتون با این موضوع کاملاااا غلطه 

میتونین از روانشناسم بپرسین

ولی شما باعث میشی بعدا اتفاقا سر لجبازی بیفته و بهتر مخفی کاری رو یاد بگیره ..

در ضمن به شماهم بی اعتماد بشه