2777
2789

سلام  

بیاین ی کمپین توی سایت باشه ک هر تاپیک قطره چکونی ک توی سایت دیدین بدون اینکه گزارش بزنیم تاپیک رو ترک کنیم تا از این دسته تاپیکا کم بشه...و استارتر تاپیک همه حرفاشو ی جا بگه تا وقت ماهم گرفته نشه ب بقیه تاپیک هام برسیم  

مخالفا...موافقا....نظرتونو بگین

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا زیاد بنویسی کسی نمیخونه. باید هر دو خط بهشون اتتراکت بدی. 

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

من برای کم نوشتن  گزارش نمیزنم ولی حوصله هم ندارم میام بیرون 

چون کسی که واقعا کمک بخواد فورا اصل مطلب رو میگه اونی که هر صفحه یک کلمه میگه دورهمی و سرگرمی میخواد که خوب دوستان هستن همکاری میکنن 

ولی بی معنی ترین و مسخره ترین پست که واقعا مغزخالی نویسنده رو به نمایش میذاره  عبارت طولانی بود نخوندم هست که باعث میشه بعصی استارتر ها یک خط یک خط بنویسن 

خوب نخوندی شما فدای سراستارتر چکار کنه که نخوندی بزرگوار😅😅😅😅

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست