2777
2789

سلام

میخوام واقعا کارش خوب باشه و دلسوز

برای مکالمه 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم معلم زبان موسسه بودم الان خانه دارم وقت ندارم فقط بروکانون زبان تو خ حجاب تهران یایه شعبه ی دیگه اش وادامه بده توشهرهای مختلف البته کانون شعبه داره اگرتهران ساکن نیستید 

شما کجای تهران هستید عزیزم

سمت غرب

برام فرقی نمیکنه معلمش کجای شهر باشه

بله میشناسم .... درجه یک ترین استاد زبانه ... میتونید لینکدین شو چک کنید نوشین لقمانی 

شماره دارین ازشون؟

من خودم معلم زبان موسسه بودم الان خانه دارم وقت ندارم فقط بروکانون زبان تو خ حجاب تهران یایه شع ...

نه عزیزم 

موسسه رو دیگه اصلا نمیرم

فقط میخوام خصوصی یاد بگیرم

خودم زبانم خوبه، فقط میخوام کاملا فول بشم، عجله هم دارم

شماره دارین ازشون؟

بله ...منتها قیمت شون یه کم بالاس ها

ساعتی ۴۰۰ به بالا

البته سطح های بالا هم کار میکنن 

واسه اسپیکینگ ۸ آیلتس و ..

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
من خودم معلم زبان موسسه بودم الان خانه دارم وقت ندارم فقط بروکانون زبان تو خ حجاب تهران یایه شع ...

من دو بار رفتم کلاس و ول کردم.کانونم خیلی دوست داشتم.ولی تا سخت می شه بی خیال می شم.راه حلی واسم دارید.

بله ...منتها قیمت شون یه کم بالاس ها ساعتی ۴۰۰ به بالا البته سطح های بالا هم کار میکنن  واسه ...

اوه اوه چقدر گرووووون !

باشه حالا اگر امکانش هست شمارش رو برام بذارید ❤

من دو بار رفتم کلاس و ول کردم.کانونم خیلی دوست داشتم.ولی تا سخت می شه بی خیال می شم.راه حلی واسم دار ...

باید معلم خصوصی ازکانون بیاد منزل بااونجا خصوصی باهاتون کارکنه تا راه بیفتید 

تامیتونید فیلم و انیمیشن زبان اصلی ببینید واخبار مختلف voaیاbbcبه زبان اصلی ببینید وبشنوید تاگوشتون عادت کنه ذخیره لغتتون روهم با دیکشنری بالا ببرید سی دی های مکالمه زیاد ببینید کتاب داستان مجله و روزنامه به زبان انگلیسی بخونید

من دو بار رفتم کلاس و ول کردم.کانونم خیلی دوست داشتم.ولی تا سخت می شه بی خیال می شم.راه حلی واسم دار ...

عزیزم با حوصله کل ۹۰ قسمت نصرت رو گوش کن و مدام موزیک با معنی زیر نویس گوش کن و فیلم با زیر نویس نگاه کن

یک ساله زبانت خیلی تقویت میشه

اخبار انگلیسی هم زیاد گوش کن

باید معلم خصوصی ازکانون بیاد منزل بااونجا خصوصی باهاتون کارکنه تا راه بیفتید  تامیتونید فیلم و ...

عزیزم معلم خصوصی‌های کانون چطورن به نظرتون؟

نه عزیزم  موسسه رو دیگه اصلا نمیرم فقط میخوام خصوصی یاد بگیرم خودم زبانم خوبه، فقط میخوام کا ...

چون عجله دارید معلم مکالمه بگیرید چندجلسه توخونه باهاتون کار کنه ازکانون زبان