2777
2789
عنوان

بیاین نظرواسه خونه ساختن

545 بازدید | 24 پست

سلام عشقا.امسال باتوجه ب گرونی زیادخونه ومستاجری ورهن کم ماالان مامانم داشت بهم میگفت ک برم بالای خونه مادرشوهرم خونه بسازم.نظرتون چیه شما؟پشیمون میشم یانه؟پ ن/اینکه خانواده شوهرم عالین خواهرشوهرندارم مادرشوهرم خیلی خوبه فقط پدرشوهرم بخاطربچم زیادمیادک من رددرباستی ندارم وحدودمیزارم خودشون منتمودارن وگفتن کمکت میکنیم براساخت دیگ مستاجرنیستم وکرایه نمیدم فقط یکم محیطش پایینترازمحل خودمونه

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

برو خداروشکر کن که اولا خوبن باهاتون دوما مکان واسه ساخت خونه بهتون میدن سوما گفتن کمکتون میکنیم‌.

بعدشم بگو پایین تر باشه در عوض واسه خودتونه‌.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

قبلا یه نفر مشابه شما گذاشته بود

من موافق نیستم

از این نظر که اخرش پولی که هزینه میکنید به اسم پدرشوهره اگه براتون سند بزنن خوبه

فکر کردم در مورد طرح خونه سوال دارید

که اگه اینطوره من میتونم کمک کنم

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸
برو خداروشکر کن که اولا خوبن باهاتون دوما مکان واسه ساخت خونه بهتون میدن سوما گفتن کمکتون میکنیم‌. ...

یعنی بسازم ؟یک واسه محیطش دوواسه نزدیکی زیاددودلم وگرنه بخداازمادرم دل سوزتره یعنی زیادها

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

ببین منم پایین خونه مادرسوهر اینا زندگی میکنم 

اصلا دخالت اونطوری ندارن وقتی بخوام برم جایی خیالم راحته که دخترم پیششونه کاری داشته باشم برام انجام میدن و همینطور ما براشون  و ابنکه کرایه خونه نمیخوام بدم و هر سال دنبال خونه نیستم

اما معایبش اینه که کلا رفت و امد و با کی میری  و کی میاد زیر نظر اوناس(چیزی نمیگنا اما من دوست ندارم کسی از کارم خبر دار بشه) و اینکه از قدیم گفتم دوری و دوستی

جدییییی چرااااتروخدا

به خاطر هزار دلیل .....ما فامیلیم تواین 5سال یه بار نشده خانوادم بیان مادرشوهرم اینا نباشن من دوست دارم مثلاً مامانم یاخواهرم میان خودمون باشیم شاید یه حرفی داریم حتی برای زایمانم هم مادرشوهرم 10روز که مامانم موند اونا هم موندن...نمیتونم جایی برم همش میپرسن کجا میری کجابودی....کسی بیاد خونشون انتظار دارن منم برم و....