2777
2789
هوا ک اره عالی شده

ما شاید هفته ی دیگه بیاییم خدا کنه اون موقع هم هوا همینجوری باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چند وقته تو اقدامین؟ تو امضاتون نوشتین که منتظرین!

من فقط یک ماه برای بارداری اقدام کردم! متاسفانه دیگه شرایطشو نداشتیم الآنم کیست دارم ۲۳سالمه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
ان شالله ک هوا عالی باشه بیاید

تو هم‌نترس پاشو یک حالی بخودت بده و ازین هوا لذت ببر فکر کن الان جای ما بودی جای خشک خوب بود؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تو هم‌نترس پاشو یک حالی بخودت بده و ازین هوا لذت ببر فکر کن الان جای ما بودی جای خشک خوب بود؟

قبلاً جای خشک زندگی میکردم اینجارو خیلی دوست دارم فقط ترسوام 😁

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
من فقط یک ماه برای بارداری اقدام کردم! متاسفانه دیگه شرایطشو نداشتیم الآنم کیست دارم ۲۳سالمه

من 26 سالمه 3 ساله که اقدامم انشالا که زود مامان میشی😍😍😍

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
قبلاً جای خشک زندگی میکردم اینجارو خیلی دوست دارم فقط ترسوام 😁

شجاع باش شجاع فقط حالش و ببر💃💃💃