2777
2789
عنوان

رفتم بی بی چک دختر خالمو امتحان کنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 123 پست
واقعي داري ميگي يا شوخي ميكني؟ يعني الان هيچ استرسي نداري قبل از عقد باردار شدي؟

الان دارم فکر می کنم مامانم چی کار می کنه باهام.....

خدااااااااااااااااااااااااااااااااا

الان وقت باردار شدنه؟/

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دارم فکر می کنم مامانم چی کار می کنه باهام..... خدااااااااااااااااااااااااااااااااا الان وقت ...

چرا من باور نمیکنم

چرا اینقد ریلکسی

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
خدایی جریان چیه الان حامله ای عقد میکنید ک رسمیش کنید؟ یا بی بی خرابه؟

تو یکی دیگه از تاپیکام هم گفتم،ما دو ماه پیش رابطه داشتیم

ولی خدا کنه خراب باشه/..

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️

اصلا درك نميكنم 

حامله اى و اينقدر ريلكسى؟از بعد رابطه اى كه داشتى پريود نشدى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
الان دارم فکر می کنم مامانم چی کار می کنه باهام..... خدااااااااااااااااااااااااااااااااا الان وقت ...

عقد مگه نبودی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ناشکری نکن دختر حتما یه حکمتی توش بوده میدونی ماها چقدر داریم انتظار میکشیم برای همچین لحظه ای

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
الان مامانم میاد خونه قیمه درست می کنه باهامممم

الان عقد کردین مراسمتون جمعس؟

چن وفته عقدی؟

مگه پریود نشدی؟

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍