2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😍 واست دعای خیر کردم ، ان شالله به بهترین نحو چیزی که میخواستی جور بشه

مرسی مهربونم از دعای قشنگت😘❤

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

زنگ نه-خب اگه حتی اوضاتونم بده شاید همین قدم بچه باعث شد کدورت ها حل بشه-برو گل بگیر برا بچه کادو بگیر -برو عیادتش-دنیا دوروزه بخدا-به این کارت تو پیری میخندی-انشالله که پیر بشی ولی افسوس کارای قبلتو نخوری

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
کارهای زنداداشش هم قشنگ نیس

من در جریان کارای زنداداشش نیستم.هرچقدم بد باشه ادم باید شخصیت خودشو با رفتار کسی تنظیم نکنه

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من در جریان کارای زنداداشش نیستم.هرچقدم بد باشه ادم باید شخصیت خودشو با رفتار کسی تنظیم نکنه

اتفاقا اگر این کار رو نکنه خودتخریبی کرده قبل از هرچیزی در برابر خودمون مسئولیم. زن داداش رفتار خوب میخواد رفتار خوب داشته باشه نمیخواد باید راحتش گذاشت