2789

خیلی ها 

همه هم درست بود

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اون روشی که زنجیر را روی ضربان دست میگیرن و انجام دادم که درست بوده 

البته من بچه ندارم برای هر کس گرفتم درست از اب در اومده

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

خواهرم برام گرفت و ودرست در اومد

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

من واسه دخترم كه ميگرفتم روي مچ اشتباه بود ولي روي شكم دختر نشون داد و دختر هم بود، اين بار روي شكم پسر نشون ميده روي مچ هم اول دختر نشون ميده كه درسته ولي بعدش پسر نشون ميده، چندين بار هم گرفتم همش همينجوري بوده ولي سونو گفته اينم دختره

به نظرم ابن سينا با من مشكل داره هر دفعه منو سركار ميزاره

چه جوریه  اگه حامله نباشی چی؟؟

ميگن روي مچ دست بايد بگيري، اگر افقي حركت كرد دختر اگر عمودي (به موازات آرنج) حركت كرد پسر دايره اي هم فاصله بين بچه ها هست

توبارداري ميگن رو شكم بگيريد اگر خطي رفت دختر اگر دايره اي چرخيد پسر

استارترجان الان تاپیک بارداری ناخواسته توخوندم

مثل منی که😢😢😢😭😭

منم ناخواسته باردارشدم

واسه دومی کلی برنامه داشتم،همش میگفتم حتمامیرم پیش دکترواسه تعیین جنسیت

رفتم دکتروچندروزبعدازوقت پریودگذشت

نگوقبل اینکه دکتربرم ناخواسته باردارشده بودم😢😢😢😭😭😭

شانسومیبینی توروخدا؟؟؟

الان۶ماهموتموم کردم ولی هنوزنتونستم بااین مساله کناربیام دوست دارم سقط بشه نمونه