2777
2789

سلام به همه 

راستش من یک پسر هشت ساله دارم و احساس می کنم برا چند ساله اینده یعنی کلاس ۶ و ۷ و ۸ باید یک برنامه ریزی خاصی بکنم چون دوران دبیرستان بچه درس خونا سرشون حسابی تو کتابه و اونایی که دنبال مهارت میخوان برن هم میرن حالا بماند هستند ادمایی که کل زندگیشون نه سواد دارن نه مهارت

اما به نظر من رده سنی کلاس شششم هفتم و هشتم دوران طلایی برا رو غلتک انداختن بچه هامون برا اهداف و مسیر زندگی شون هست .چون نه کوچیکن که از بازی تو پارک یا تلویزیون لذت ببرت نه بزرگن که درس حسابی بخونن. و به ناچار من دیدم گوشه گیر میشن و بیشتر رو میارن به فضای مجازی . که به نظر من خوب نیست . 

حالا شما که تجربه دارین نظرتون چیه؟

چه ای کاش هایی رو میگین؟

مثلا من الان دارم رو زبان بچه ام کار میکنم که اون موقع حسابی زبانش رو توسعه بده 

یا دارم مطالعات نجومی می کنم که اون موقع دنبال کار نجوم بره 

البته هنوز علاقه به موسیقی نشون نداده

شما چه کارهایی می کنید؟

نخوندم چی نوشتی فقط عنوانو خوندم

ولی میفرستمش مدرسه فوتبال و  خوانندگی یاد بگیره و زبان 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

البته من‌مجردم ولی وقتی  پسر دار شدم این برنامه ها رو پیاده میکنم واسش

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شاد صمیمی و  ارام هر انسانی دراین بستر بهترین رشد رو میکنه اینکه چه رشته و مهارتی داشته باشه درجه دوم اهمیت در خوشبختیه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم بزار خودش تصمیم بگیره و شما فقط بهش پیشنهاد بدین....منم کلاس زبان رو حتما میفرستمش...ولی کنار درس خوندن حتما توو دوران راهنمایی و دبیرستان بهش میگم اگه دوس داشت حتما دوره های کلاسایه فنی و حرفه ای  دو بگذرونه تا وقتی شد ۲۵ سال و فهمید از درس خوندن چیزیی نصیبش نشده لااقل حرفه هایی ک بلده ب داداش برسه

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
عزیزم بزار خودش تصمیم بگیره و شما فقط بهش پیشنهاد بدین....منم کلاس زبان رو حتما میفرستمش...ولی کنار ...

احسنت، الان حال و روز داداش منو دقیقا گفتی، لیسانس گرفته بی هیچ هنری و حرفه ای، هیچ کآری بلد نیست جز درس خوندن، از بچگی به پسرم کار کردن و یاد میدم، آچار پیچ گوشتی میدم دستش فنی بشه، درس تو این مملکت فقط،باید خوند که نگن بی سواده، وگرنه اگه پارتی نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره 

پسر منم 8 سالشه، خیلی علاقه نشون نمیده به کاری، اسب سواری دوست داره که خیلی دردسر داره بردن و اوردنش و نمیدونم ک مفید هست یا نه.... 

منم موندم چکار کنم براش، به زبان هم علاقه نداره، کلا دوست داره فقط فیلم ببینه یا با گوشی بازی کنه، الانم فقط کلاس شنا میره

برای سلامتی امام زمانمون صلوات😍

اگه بذاری به عهده خود بچه ها جز خوردن و خوابیدن و بازی  حالا یا با گوشی  یا کمی دوچرخه کار خاصی نمیکنن همش فیلیم میبینن. من \سرم رو بردم شنا یاد گرفت الان هم با هاش زبان کار میکنم بعضی موقع ها کم ازمایش براش انجام میدم شطرنج هم یادش دادم 

درسته که بستر ارام و صمیمی خوبه اما اگه به دید اولویت دوم هم نگاه به این قضیه کنیم خوب خیلی مهمه

پسر منم 8 سالشه، خیلی علاقه نشون نمیده به کاری، اسب سواری دوست داره که خیلی دردسر داره بردن و اوردنش ...

اسب سواری رو گذاشتم وقتی بزرگتر شد با باباش دوتایی برن کیف کنن الان خیلی بچه است اما اگه ادم خودش اسب داشته باشه و یک کسی باشه تو ویلا یادش بده خوبه .اگه بخواد بره کلاس سن بالاتر بهتره

اسب سواری رو گذاشتم وقتی بزرگتر شد با باباش دوتایی برن کیف کنن الان خیلی بچه است اما اگه ادم خودش اس ...

من پسرم 14 سالشه

از ده سالگی زبان میره

هفت ساله بود که گذاشتمش شنا،الان شناش کامل یاد گرفته،اما دوست داشتم بره مدرک مربیگری یا غواصی بگیره،دیدم علاقه نداره،بهش فشار نیاوردم

عاشق کار فنیه،امسال گذاشتمش فنی و حرفه ای تعمیرات موبایل،خیلی علاقه داره

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی
اگه بذاری به عهده خود بچه ها جز خوردن و خوابیدن و بازی  حالا یا با گوشی  یا کمی دوچرخه کار ...

چه ازمایشی انجام میدی؟ متوجه نشدم.... پس پسر شمام اگه ولش کنی مث پسر منه، خیلی نگران بودم فکر میکردم فقط پسر من اینجوره

من پسرم 14 سالشه از ده سالگی زبان میره هفت ساله بود که گذاشتمش شنا،الان شناش کامل یاد گرفته،اما دو ...

یعنی چند ساله که شنا کار میکنه؟ کلاس خصوصی فرستادیش؟ 

[QUOTE=95615761]یعنی چند ساله که شنا کار میکنه؟ کلاس خصوصی فرستادیش؟ [/QUOTE

سه تا تابستون،کلا 5 ترم رفت شنا

خصوصی نبود،جمعیت هم که خودتون بهتر میدونین،تو کلاسای تابستون خیلی زیاده،اما یاد گرفت

همون کرال و پروانه و قرباغه...خیلی دوست داشتم بزارم مدرسه شناادامه بده،اما علاقه نداشت...

عاشق تعمیراته

کلا پسرای نوجوون بی انگیزن،به حال خودشون باشن،هیچ کاری نمیکنن

الان میره تعمیرات موبایل،عاشقشه،امیدوارم بتونه مدرکشو بگیره تا در آینده بخ دردش بخوره

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی