2777
2789

نيم ساعت پيش از جنگ جهانی با پسرم برگشتم کلا خيلی اذيتم ميکنه بد خوابه ،همش نق ميزنه ،گريه ميکنه مخصوصا بعد از بارداريم که شيرشو قطع کردم اصلا غير قابل تحمل شده .........يعنی اصلا هر چی بگمااا تمومی نداره منم عصابم نکشيد دعواش کردم با گريه انقد جيغ زدم بگير بخوااااااااب کل همسايه ها که بيدار شدن هيچ ،خودم دل درد گرفتم سمت راست دلم شروع کرده تير کشيدن جفتمم پايينه بنظرتون مشکلی پيش مياد برا جنين ؟

الان 14 هفتمه از همون اول اصلا بارداری راحتی نداشتم نه استراحت درست حسابی نه ارامش نه خوردو خوراک خوب چقدر وزن کم کردم مثل مرده متحرکم افسرده شدم بخدا با اين اوصاف مثل چی پشيمون ميشم ميگم کاش سقطش کنم اصلا حوصله بچه داری دوباره رو ندارم پسرم کل توانمو ازم گرفته اصلا اروم نبودو نيست کمک درستو حسابيم ندارم دلم خوش باشه خدا بخير کنه فقط خانما چيکار کنم بنظرتون ؟😭😭

توروخدا اگه راهکاری بلدين بگين چطوری خودمو و پسرمو اروم کنم؟

دارم ديوونه ميشم 

ببخشيد طولانی بود 

این چه کاریه اخه مسول کارا وتصمیمای زندگیتون باشید 

وقتی رابطه داشتی باید مواظب میبودی حالا نمیشه یبچرو سقط کنی گناه کبیرس اونم ادمه حق حیات داره 

باید بپذیری مادری اونم دوتا پس خودتو فراموش کن باید بچه هاتو بزرگ کنی حوصله ندارم چیه 

ضمنا سقطم هرکی وهرجا انجام نمیده وعوارض زیادی برای زن داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نطرم سقط چاره کار نیست حالا که شده و بزرگ هم هست جنین بنظرم بزن در بیخیالی .اگه پسرت هرکاری کرد به روی خودت نیار این مدت اگه بدخواب هست خوب بزار تا وقتی میخواد بیدار باشه خودت برو بخواب بعد بلند شو جابجا کنش .اگه بد خوراک بزار پیشش خودش گرسنه بشه میخوره یا نق نق میکنه یکم بیخیال باشی .کم کم بزرگ میشه و بهتر میشه اتفاقا بعد با هم همبازی میشن دست از سرت بر میدارن.

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 

مادر نیستم ولی فک کنم مهربون باشم

یکم بخاطر بارداریت حساس شدی ب شوهرت بگو پسرتو یکم نگه داره اگه هم نگه نمی داره برا پسرت توضیح بده ی اجی یا داداش می‌خوای براش بیاری ب شرطی که بچه خوبی باشه

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)

خیلی سخته میدونم. ادم کلافه میشه. و ی جاهایی کم میاره. اما تو چند تا تاپیک قبل در مورد نباروری سوال کردن . خیلیا دلشون بچه میخواد‌. خدا خواسته بهت داده. اول اینکه با پسرت بهتر باش. تو که عصبی باشی اونم عصبی میشه و بیشتر کلافت میکنه. خیلی سخته اما سعی کن تو رفتار با پسرت صبور باشی. بعد هم در مورد بارداریت خدا بهت داده دیگه. الان ۱۴ هفته هس باهاته. بنظرم دیدتو عوض کن و منتظر اومدنش باش. دست تنها سخته. اگه میتونی یه کمکی بگیر از بقیه. 

دل مرنجان که ز هر دل بخدا راهی هست...❤
مادر نیستم ولی فک کنم مهربون باشم یکم بخاطر بارداریت حساس شدی ب شوهرت بگو پسرتو یکم نگه داره اگه هم ...

درسته اصلا بعد از بارداريم خيلی بد بين و حساس شدم 

بخدا خيلي باهاش بازی ميکنم براش وقت ميذارم و ... اصلا دست روش بلند نميکنم فقط جيغ جيغ الکی دارم 

شوهرمم تا حدودی کمک ميکنه بيچاره اونم بد خواب شده از دست ما استراحت نداره صبح زود هم سرکار ميره نميدونم چیکار کنم ديگه 

وای گلاب برای زن باردار مضر سقط میکنه نخوری ها تجربه دارم خودم .نمیدونستم رفتم دکتر گفت اندازه زعفران بده گلاب 

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 
بنظرتون دارو گياهی بخورم برا عصاب ضرر داره  ؟

من شنیدم عرق بیدمشک نصف لیوان در روز بد نیست واسه بارداری میتونی این نصف لیوان رو در چند نوبت با آب مخلوط کنی بخوری خیلی واسه اعصاب خوبه

ولی به نطرم سقط چاره کار نیست حالا که شده و بزرگ هم هست جنین بنظرم بزن در بیخیالی .اگه پسرت هرکاری ک ...

اصلا اينطور که ميگين نيست منو به حال خودم بذاره تا خود صبح بالا سرش بايد بشينم خودمم کم خواب شدم بدنم ضعيف شده سرگيجه امونمو بريده چشمام سياهی ميره  ريزش مو گرفتم بخدا خودمم دارم نابود ميشم 😢

عزیزم بخاطر شیر‌بچه ها نق نقو میشن نه تقصیر شماست نه اون بچه ها

به نظرم بعد نماز تسبیحات حضرت فاطمه رو همیشه بخون تا توان این کارهارو خدا بهت بده ان شالله

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812