2777
2789

دو بچه شیرخوار دارم اما شوهرم به هیچ وجه نمیذاشت ایودی بذارم قرص نمیذاشت بخورم فقط روش طبیعی ...هرجی میگفتم روش طبیعی درست نیست باردار میشم گوش نمیداد منم همیشه چون درست جلوگیری طبیعی نمیکرد پشتش قرص اورژانس میخوردم 6 روز پیش رابطه داشتیم دیدم داغون میشم قرص اورژانس بخورم اخه نمیشه همیشه من قرص اورژانس بخورم تا اخر عمر در سال 2 بار بیشتر نباید بخوری اما من همیشه در حال قرص خوردنم .هرسری خواستم ایودی بذارم شری بین من و شوهرم شده و همه از موضوع دعوا مطلع شدن منم دیدم بهتره قرص نخورم این واقعا فکر میکنه خوب جلوگیری میکنه به روش طبیعی.این سری که رابطه بود به نظر شوهرم که اصلا مشکوک نبود ولی من متوجه شدم خودش با قطعیت گفت اصلا و بی هیچ عنوان منم نخوردم تا اگه چیزی شد خودش بفهمه روشش اشتباهه به خدا عصبی شدم از بس قرص اورژانس میخورم بدنم داغون میشه خب قرصای دیکه رو هم نمیداره بخورم اگرم بگم کسی واسم بخره و اون متوجه بشه میگه چرا دور از چشمم اینکارو کردی و شر به پا میشه حالا بی بی چک زوم اولش چیزی نیومد حالا هاله ای از خط دوم افتاده اصلا اصلا رنگ نداره فقط جای خط دوم بعد از دو ساعت افتاده روی کیت به شوهرم گفته گرفت خوابید یعنی دلم میخواد بمیرم که انقدر بیخیاله میگه خب باردار باشی بهتر.اون دخترم 7 ماهه بود که بچه دومم و باردار شدم الان بچه اولم امروز دوسالش تمام شد و بچه دومم 9 ماهشه.الانم سرم داد زد گفت بیا بخواب نشستم روی مبل شروع به سرچ کردم تازه داد زدو ناراحت شد که چرا نمیام بخوابم و گفت حق نداری بیای توی رختخواب اگه باردار باشم ولش میکنمو میرم اه توی روش جلوگیریم با شوهرم تفاهم ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای 

چه زود باردار میشید شما حالا منه بدبخت یه ساله اقدامم 😭

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

عزیزم برای منم همینطور بود منم بچم نه ماهشه دو سری زدم یه سری بعد نیم ساعت یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد یکی هم دیروز زدم زیر پنج دقیقه دوباره هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد ولی امروز پریود شدم

به نظرم به خاطر شیر دهیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب قرص ال دی بخور.دنبالت نیست که.یواشکی بخور.من الان ۸ ماهه ال دی میخورم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی