2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

4447 بازدید | 45 پست

سلام عزیزان.

نی نیم به پروتئین گاوی حساسیت داده صورتش قرمز شده و میخاره کسی تجربه داره؟

لطفا راهنماییم کنین.

دکتر زیاد بردیمش.من خودمم تو رژیم هستم ولی بهتر نمیشه

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم داره  تو مدفوهش خون میشد.لبنیات گاوی وگوشتشو اصلا نخوراگ شیر خودتو میدی کیک...معمولا به تخم مرغ..حساسن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

@مرمری1372  

ایشون شاید بتونه کمکت کنه،چون پسرش همین مشکلو داره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

هر دو تاپسرم به شدت درگیر این ماجرا کردن منو😅 

دیگه متخصص شدم تو این زمینه😂😂

میشه رژیمت رو توضیح بدی؟ شاید کامل رعایتش نمیکنی یا چیزی رو جا انداختی

چند وقته نی نی گلت دارو مصرف میکنه و چی میخوره؟

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بستگی داره بعضیاشون پرتییت گوشت بزهم بهشون نمیسازه.فقط گوسفندی مصرف کن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
دختر منم تا ۲ سالگی فقط جیغ میزد و گریه میکرد کل ۲۴ ساعت رو گریه میکرد واقعا سخته درکت میکنم

این حساسیت تا چند سالگی باهاشونه؟؟

معمولا اینجور بچه ها بجز شیر به چیزای دیگه هم حساسن که باید خودت علم غیب داشته باشیو اونا رو پیدا کنی و یا شیرخشک مخصوص براش بگیری و راحت بشی😐

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
رژیمت خیلی باید رعایت کنی غیر از پروتیین گاوی خیلی چیزای دیگه ام باید قطع کنی 

چیزای دیگه مثل گوجه و نوشابه و فست فود و ....رو حذف کردم ولی خوب رژیمم باعث شده شیرم کم شه.

و هیچ تاثیری هم نمیبینم آخه

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن
چیزای دیگه مثل گوجه و نوشابه و فست فود و ....رو حذف کردم ولی خوب رژیمم باعث شده شیرم کم شه. و هیچ ت ...

راستی سویا هم خیلی بده اصلا نخور