2777
2789
عنوان

نینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 32 پست
خیلی خوب بودن  ولی من خوشم نمیاد از خشونت  زن باید لطیف باشه

اره منم همینطور .. تماشاش لذت بخش بود ولی بخواد انتخاب خودم باشه یا یه روزی دختر دار شدم برا اون باشه هرگز .. خصوصا ژیمناستیک ک خیلی متنفرم حس میکنم ناقصن اینجور بچه ها

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بنظرم اون باید حذف میشد😑😑😑

معلوم نیست چ چرت و پرتی میگه خیلی رو مخه حرف زدنش

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
خیلی عالی بود خیلی خوشم اومد  ولی امروز اون بشیر حسینی چرا اونجوری میکرد انگار دعوا داره بدم م ...

اصلا امروز شب عجیبی بود دلم برای اون شعبده باز ها خیلی سوخت خب میزاشتن بیان بالا ولی تو دو نفر اخر انتخاب نمی کردن

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
نمایشی است تو دعوا کاربرد نداره

عععععععع یعنی این با دفاع شخصی خیلی متفاوته ؟؟؟ 

من فکر میکردم مثل اون چون من کلا حرمات رزمی خیلی دوست دارمممم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
عالی بودن 🖤منم تکواندو میرفتم یادش بخیر  

تکواندو هممم نرمی بدن مثل اینامیخواد و سن کم برای رفتن بهش ؟؟؟؟

خیلی خوب بودن  ولی من خوشم نمیاد از خشونت  زن باید لطیف باشه

اره زن باید لطیف باشه ولی تو دنیاییی ک امنیت جانی ندارههههه واقعا باید بلد بود ابن حرکات رو

عععععععع یعنی این با دفاع شخصی خیلی متفاوته ؟؟؟  من فکر میکردم مثل اون چون من کلا حرمات رزمی خ ...

دفاع شخصی یه مقوله دیگریه که همه ورزشکارا به طور جانبی هم کار میکنن .ولی در کل هیچ رشته ورزشی به اندازه ووشو ساندا کاربرد نداره که همون رشته بروسلیه

اره 

پس ماها که تا الان ورزش نکردی مجبوریم همون بدن سازیمون رو بریم

دفاع شخصی یه مقوله دیگریه که همه ورزشکارا به طور جانبی هم کار میکنن .ولی در کل هیچ رشته ورزشی به اند ...

چه جالب چجوریه ؟ کجاها اموزش میدن ؟؟؟

تلفیقی از بوکس کیک بوکس و کشتی جودو است .تو باشگاههای گیلما

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

اصلا امروز شب عجیبی بود دلم برای اون شعبده باز ها خیلی سوخت خب میزاشتن بیان بالا ولی تو دو نفر اخر ا ...

آره .واقعا

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید