2777
2789
عنوان

راجع ب لنف سینه چیزی میدونین؟

164 بازدید | 17 پست

دو ماه پیش چندتا توده تو سینم دیدم برا معاینه ک رفتم ی دکتر بهم گفت احتمالا خوش خیمه و یکی گفت ممکنه لنف باشه هیچکدوم قطعی چیزی نگفتن

فقط دکتر بهم گفته اگه تغییر سایز دادن بیا برا معاینه. الان تغییر سایز چندانی نداشتن توده ها اما خودم ب شدت دارم وزن کم میکنم و اگه ناراحت  بشم یهو درد میگیرن یکم هم تغغیر شکل سینه

فعلا موقعیت ندارم برم برا معاینه 

کسی چیزی میدونه راجع ب لنف یا توده؟ 

بنظرتون نگران کنندس؟ نمیخوام الکی شوهرمو ناراحت کنم آخه سری قبل خیلی بهم ریخت وقتی قضیه توده ها و فهمید . دلم براش سوخت

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم این چه حرفیه؟ تو باید به فکر سلامتیت باشی، نه دلسوزی برای شوهرت

عزیزم حتما برو دکتر که معاینه و سونو انجام بده برات. سرسری نگیر

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

شما برای کاهش وزن تیروییدتون رو بررسی کنید و اینکه درد در سینه معمولا نشانه بدی نیست احتمالا پلی کیستیک هست سینه تون بخاطر همین ظاهرش تغییر کرده اگر تعریق شبانه یا ترشحات از نوک سینه داشتین سریعتر بررسی کنید 

شما برای کاهش وزن تیروییدتون رو بررسی کنید و اینکه درد در سینه معمولا نشانه بدی نیست احتمالا پلی کیس ...

دکتر گفت اینا مطمئنا کیست نیستن 

بنظرم با تجویز دکترتون به مامو گرافی برید اگر براتون ممکنه بدون اطلاع شوهرتون، موقعیت دکتر رفتن ندار ...

اگه لازم باشه میرم ولی نمیخوام بیخودی شلوغش کنم

ممکنه فیبرو ادنوم باشن در هرصورت اگر سایزشون تغییر نکنه نگران کننده نیست ولی در کل چکاپ در اولین زما ...

مرسی عزیزم

شما خیلی دل و جرات داری که اینقدر راحت نشستی، حتما باید ماموگرافی و الاستوگرافی بشین، خیلی سریع اقدا ...

مامو برا سن های بالا انجام میشه ولی الاستوگرافی رو نشنیدم پیگیرش میشم حتما

کاهش وزنتون قطعا نیاز به بررسی داره ولی کلا فیبرو ادنوم هم توده های خوش خیم هستن و جای نگرانی نداره مگر اینکه خیلی بزرگ بشن و باعث درد و فشار به سینه و نواحی اطراف ان بشن