2777
2789

فقط یادم میاد وقتی عضو نی نی سایت شدم گزینه جنسیتومرد زدم اشتباهی چقدرم فحش خوردم   

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم وقتی  برنامه قبلش جنسیتو زده  لابد در مورد اینه

چیزی نیست ما هم فکر میردیم در مورد جنسیت خودمون زن میزدیم😂😂😂😂 

اون دیگه خواسته خودشو راحت کنه جفتشو زده😂

نه نميتونه اين دليل باشه.در ضمن دوستي براي همين اشنايي هاست.الانم كه ٢٦ سالته مطميناا عاقلانه ميتوني تصميم بگيري.قبل از اينكه هر گونه وابستگي پيش بياد طرف مقابلت اين يا هر كس ديگه،قبل از هر گونه وابستگي اولا اصولتون رو بررسي كنيد.منظورم اصولي هست كه براي ازدواج داريد.كاملا ارزيابي كنيد بعد عاشق بشيد.مهمترين اين اصول بنظر من:

تعهد و اعتماد هست

اينكه طرف مقابل بد دل نباشه

به ازدواج متعهد باشه

خسيس نباشه

الويت اولش زن و بچه اش باشه

اينا بنظر من از همه چيز مهمتره و بنظر من توي همون ارتباطات سه چهار ماه اول خودشو نشون ميده.

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات

اون گزینه مال تمایل ارتباط اجتماعی هست که ایشون هم تمایل داره با خانما اشنا شه هم اقایون اونی شما فکر میکنی ابدا نیست عزیزم

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
اون موقع مد بود میزدن  منم زده بودم علاقه مند به جفتش چون به خیال خودم به دوستامو مادرو خواهرم ...

من اصن اهل فیسبوک نبودم نمیدونم این گزینه رو چجور میزدن..ینی بقیه هم اینجور انتخاب میکردن یا منظوری داشتن

من اصن اهل فیسبوک نبودم نمیدونم این گزینه رو چجور میزدن..ینی بقیه هم اینجور انتخاب میکردن یا منظوری ...

نه عزيزم.منظور ارتباط اجتماعي بود.نه اون ارتباطي كه فكر ميكني.

اون گزینه مال تمایل ارتباط اجتماعی هست که ایشون هم تمایل داره با خانما اشنا شه هم اقایون اونی شما فک ...

نمیدونم اخه من از طریق سایت رفتم ..زبانش فارسیه..اینجور دیدم..اخه بعد از جنسیت زده بود احساس میکنم تمایل جنسیه😔

نه نميتونه اين دليل باشه.در ضمن دوستي براي همين اشنايي هاست.الانم كه ٢٦ سالته مطميناا عاقلانه ميتوني ...

خب منم دارم همین کارو میکنم همه چیزو درنظر میگیرم دیگه سنم از دوستیای الکی گذشته نمیخام بیخودی خودمو درگیر ادمایی کنم که مناسب با معیارام نیست

خب منم دارم همین کارو میکنم همه چیزو درنظر میگیرم دیگه سنم از دوستیای الکی گذشته نمیخام بیخودی خودمو ...

ببين كافيه اصولت رو بدوني.توي همون ٣-٤ ماه اول دوستي طرف خودش رو نشون ميده.اصول اساسي رو ميشه فهميد.خورده ريزه ها رو ديگه بايد رفت زير يه سقف تا فهميد.

واااي عزيزم اون ربطي به موضوعات جنسي نداره!! 

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
نه عزیزم. شما مثل این که با فیسبوک آشنا نیستی. یعنی علاقه مند به آشنا شدن با خانم و آقا. بار جنسی ند ...

اره من قبلا زیاد فعالیت نداشتم الان رفتم این گزینه ها رو دیدم.. اخه چون بعد از جنسیتش بود اینجور حس کردم  میدونید تو نسخه انگلیسیش این قسمت چی نوشته ؟ شاید ترجمش به فارسیش بده که من خوندم