2777
2789
عنوان

پایین بودن میزان papp a

| مشاهده متن کامل بحث + 54971 بازدید | 163 پست
عزیزم میزان papp خوبه. احتمالا nt بالا بوده که سل فری نوشتن. انشالا که چیزی نیست گلم. خیلی ها رو دید ...

مهتاب جونم عکس آزمایش خونمو که بر اساسش واسم سل فری نوشتن رو فرستادم واست من اصلا ازش سر در نمیارم که خوبه یا بد میشه یه نگاهی بش بندازی ممنونت میشم گلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان تی منم ۱/۵ بود.

سلام عزیزم.لطفاجواب منوبده خیلی نگرانم.غربالگری دوم دکتربرام نوشته.بخاطرکم بودن PPAP-A.

آزمایش دوم چجوری بود؟ازمایش خون بودمثل غربالگری اول؟یاسل فری بود؟ممنونم.خداروشکرنینیتون سالمه.

برامن همه چی خوبه فقط این کمه خیلی میترسم؟

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
سلام عزیزم.لطفاجواب منوبده خیلی نگرانم.غربالگری دوم دکتربرام نوشته.بخاطرکم بودن PPAP-A. آزمایش دوم ...

عزیزم هیچی نیست نگران نباش. من همش بهم میگفتم میزان Papp a پایین باشه احتمالا جنین درست از عروق بندناف تغذیه نکنه ولی خداروشکر بچم با وزن سه کیلو و پنجاه دنیا اومد. میزان pappa شما چقدره؟ 

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
سلام عزیزم.لطفاجواب منوبده خیلی نگرانم.غربالگری دوم دکتربرام نوشته.بخاطرکم بودن PPAP-A. آزمایش دوم ...

نه عزیزم آزمایش خون عادی هست عین آزمایش غربالگری اول

نه عزیزم آزمایش خون عادی هست عین آزمایش غربالگری اول

مرسی عزیزم جواب دادی خیلی نگرانم اخه دوبارسقط داشتم میترسم.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

کدومشه خودم دقیق نمیدونم.

کدومشه خودم دقیق نمیدونم.

همونی که 0.3۰ هست. تو همین نینی سایت مال یکی 0.1 بود الان خداروشکر همه چی بچش خوبه. فقط خودتو تقویت کن حسابی. با مشورت پزشکت اگه اضافه وزن نداری لیدی میل بخور

همونی که 0.3۰ هست. تو همین نینی سایت مال یکی 0.1 بود الان خداروشکر همه چی بچش خوبه. فقط خودتو تقویت ...

سلام عزیزم خوبی تراخدا جواب منو میدی منم مقدارمpappaو freebhcgام کمه گفتن احتمال سقط هست چیکارکنم😢

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزم خوبی تراخدا جواب منو میدی منم مقدارمpappaو freebhcgام کمه گفتن احتمال سقط هست چیکارکنم😢

سلام عزیزم. مگه چقدره؟ اصلا ربطی ب سقط نداره عزیزم. مال یکی تو همین نی نی سایت 0.1 بود. الان بچش سالم سالن هست. میگن اگه مقدارش از 0.5 کمتر باشه. احتمال اینکه بچه تو ماه‌های آخر کم وزن بگیره هست. که اونم سعی کن روز دو لیوان لیدی میل بخوری ماه آخر. بچه من سه کیلو و پنجاه بود

سلام عزیزم. مگه چقدره؟ اصلا ربطی ب سقط نداره عزیزم. مال یکی تو همین نی نی سایت 0.1 بود. الان بچش سال ...

سلام گلم هردوتاشون زیر نیم هستن،ینی بخاطر تریزومی۱۳.

و۱۸نیس؟؟؟چون بمن گفتن احتمال تریزومی۱۳و۱۸هس ک اینطوریه😢

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚