2777
2789
عنوان

پایین بودن میزان papp a

54943 بازدید | 163 پست

ترو خدا بیاید خیلی نگرانم. تو آزمایش ان تی میزان papp a 0.49 بوده. دکترم گفت احتمال اینکه بچه درست وزن نگیره هست. برام برای دوهفته دیگه آزمایش نوشته😭

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم. مال شما فکر کنم بد نباشه. دکترتون چی گفت؟؟

به من گفت باعث میشه بچه درست وزن گیری نداشته باشه.

برام هفته آینده آزمایش غربالگری دوم رو نوشته تا باهم مقایسشون کنه

سلام عزیزم. مال شما فکر کنم بد نباشه. دکترتون چی گفت؟؟ به من گفت باعث میشه بچه درست وزن گیری نداشته ...

سلام منم پایینه 0.32

شما آزمایشتون چطور شد خوب بود ؟تو رو خدا جواب بدین برا منم دو هفته دیگ آزمایش نوشته خیلی نگرانم 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
سلام منم پایینه 0.32 شما آزمایشتون چطور شد خوب بود ؟تو رو خدا جواب بدین برا منم دو هفته دیگ آزمایش ...

سلام . آره عزیزم. غربال دوم که دادم دکترم گفت جوابش خوبه الهی شکر. انشااله مال شما هم همه چی خوب باشه. استرس به خودت نده.

سلام . آره عزیزم. غربال دوم که دادم دکترم گفت جوابش خوبه الهی شکر. انشااله مال شما هم همه چی خوب باش ...

خداااروشکر الحمدلله دعا کنین برا منم همه چی خوب باشه 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
کسی بوده شرایطش مثل من باشه؟

منم الان دقیقا همین مشکل رو دارم papp ام ۰.۹۹ شده بهم درباره کم بودن وزنش چیزی نگفتن احتمال سندروم داون رو دادن و برام آزمایش سل فری نوشتن تو رو خدا میشه راهنماییم کنی یعنی خطری از لحاظ سندروم جنین رو تحدید نمیکنه

منم الان دقیقا همین مشکل رو دارم papp ام ۰.۹۹ شده بهم درباره کم بودن وزنش چیزی نگفتن احتمال سندروم د ...

عزیزم میزان papp خوبه. احتمالا nt بالا بوده که سل فری نوشتن. انشالا که چیزی نیست گلم. خیلی ها رو دیدم بهشون میگن سل فری انجام بدن و جوابش خوب میشه الهی شکر. مطمئنم مال شما هم همینطوره