2777
2789
مرسی از جوابت یعنی همون اول تو سونو مشخص بود که توده از نوع خوش خیمه  و اینکه قبل از جراحی وا ...

گفتن بیوبسی باید بشی بیمارستان بقیه الله بین بیوبسی و عمل ۳ ماه وقت میداد دکتر خودم گفت بعد  بیوبسی نهایت ۱۰ روز باید عمل بشی وگرنه پخش میشه تو بدنت 

بالاخره رفتم کلینیک شخصی همزمان موقع عمل ی ازمایش دادن تهران کلینیک که سریع نیم ساعته جواب میده اگر بدخیم سینه رو کلا بردارن که چون تایم عمل زیاد بود جوابم اومده بوده و خوب بوده بعد برام ماموپلاستی ولیفت انجام داد دکترم 

کاری که دولتیا نمیکردن تازه هزینشون ۷ تومن بود من شخصی رفتم ۱۰ تومن با کلی عمل زیبایی بعدا هم پولشو گرفتم از بیمه 

بعدا دوتا ظرف دادن بردم پاتولوژی که بعدا جوابش اومد دیگه ۱۰۰ در صد مطمعن شدم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
گفتن بیوبسی باید بشی بیمارستان بقیه الله بین بیوبسی و عمل ۳ ماه وقت میداد دکتر خودم گفت بعد  بی ...

خب خدارووشکرـکه ختم به خیر شده. انشالله خدا به دوقلوهای حواهرم رحم کنه و توده بدخیم نباشه

عزیزم التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدارووشکرـکه ختم به خیر شده. انشالله خدا به دوقلوهای حواهرم رحم کنه و توده بدخیم نباشه عزیزم الت ...

چیزی انشالله ❤😍

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عاشق دوقلوها در مورد توده ات بهم می گی چه جوری بود و چرا عملش کردی

عزیزم من یه توده اندازه گردو داخل سینم بود اندازش داشت بزرگ میشد دکتر گفت بهتره عمل کنی هرچی فکر میکنم اسم توده یادم نمیاد ولی عمل کردم پاتولوژی هم انجام دادن خداروشکر خوش خیم بود اصلا نگران نباش عملش هم اصلا سخت نیست

میتونی بگید توده چی بود و چرا عمل کردی تو رو خدا بگین  خواهر من توده در اورده سینه اش دکتر گف ...

دکتر بهم گفت عمل کنی بهتره به سه تا جراح نشون دادم گفتن خطرناک نیست ولی عمل کنی بهتره من یه دونه توده داشتم توی یکی از سینه هام همزمان که من بیهوش بودم توده رو دادن پاتولوژی که اگر بدخیم باشه سینمو ولی نمونه برداری برام انجام ندادن

توده فیبرو ادنوم بود 

عزیزم دیروز بعدازظهر خواهرم عمل شد  شکر خدا الانم خوبه احتمالا امروز مرخص می شه 

منم سونو شو قبل عمل شبردم پیش جراح که مادرمو عمل کرده بود اونم گفت توده رو کامل برداره بده پاتولوژی - تو سونوگرافی چیز بدی ننوشته  

دکتر خواهرمم بهش گفته 90 درصد چیز خاصی نیست ولی بهتره برداری نوع توده رو تو سونوگرافی ننوشته ولی خب با معاینه دکتر و سونو گرافی که فقط پیگیری مجدد زده دکتر گفت ورش داریم بهتره

خدا روشکر که برات ختم به خیر شد انشالله خواهر منم براش چیزی نباشه 

دیروز کلی گریه می کرد و میگفت برا بچه هام ناراحتم- خدا مریضا رو شفا بده گرفتار دوا دکتر نکنه کسی و

عزیزم دیروز بعدازظهر خواهرم عمل شد  شکر خدا الانم خوبه احتمالا امروز مرخص می شه  منم سونو ...

انشاالله که سایه پر مهرشون همیشه بالای سر بچهاش باشه اصلا نگران نباشید انشاالله که جواب پاتولوژیشون خوب باشه و شما هم از نگرانی دربیاید.