2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال بیاین

101 بازدید | 15 پست

داییم بیچاره یه گوشی خریده.یه ماه کار کرده الان چن وقت از سرویس خارج شده پیش اونی ک خریدن هم میبرن میگ من گوشیو فعال کردم ولی پریده!!!! باید دوباره قعال کنم

بعد واسه فعال شدن پاسپورت میخاد!!!! واس هر گی ک شده این یه چیز عادیه به نظرتون یا قضیه بوداره؟؟

تجربههه بگین

پاسپورت؟؟؟؟؟؟؟من نشنیدمممم

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی میگه فروشنده.  گوشی قاچاقی بوده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

گوشی غیر قانونی وارد شده

به صورت قاچاق

الان میخواد به عنوان مسافری ریجستری کنه

درد سر داره 

باید اول همه کاراش میکرد و رجیستری میکردن و 

نکردن (هرگوشی چه قاچاق چه عادی تا قبل فعال سازی یک ماه آنتن میده بعد قاچاق هایی که رجیستری نشدن قطع میشه)

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

وظیفه ی خود موبایل فروشست اصلا ریجستریش نکرده 

اصلا امکان نداره غیر فعال بشه پاسپورت هم واسه این میخواد که این موبایل به اسم شما ثبت بشه که یعنی از خارج اوردید امکانش هست بعدن باعث دردسر بشه