2777
2789
عنوان

بارداری پوچ تکرار میشه؟

1230 بازدید | 20 پست

خانم ها من دی ماه بدلیل تشکیل نشدن قلب توی آخر هفته هشت سقط کردم خیلی بد بود خیلییییییییی

الانم باز باردارم و توی هفته پنجم همش استرس دارم نکنه بازم تکرار شه تورو خدا بگید چقدر احتمالش هست؟ 

خدایا مثل همیشه هوامو داشته باش🙏🏻

ارامشتو حفظ کن احتمالش خیلی خیلی کنه ان شاالله ۲ هفته دیگه می ری صدای قلبشو‌می شنوی

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ارامشتو حفظ کن احتمالش خیلی خیلی کنه ان شاالله ۲ هفته دیگه می ری صدای قلبشو‌می شنوی

من از ترسم حتی هنوز نرفتم دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام دعا کن دلم به حال همسرم میسوزه رفته براش پاپوش خریده همش باهاش حرف میزنه دیگه تحمل ندارم

ن. ولی قبلش باید شوهرتو تقویت کنی

جفتمون با اینکه اولین سری بود تمام آزمایشاتو انجام دادیم و سالم بودیم بازم قبلش کلی تقویتش کردم

نه نمیشه منم داشتم الانم باردارم همه چی خوبه توکل کن به خدا

الهی شکرررررررررر ایشالا واسه منم سالم باشه و خوب و قوی رشد کنه