2777
2789
عنوان

کمپین ترک عادت تنبلی (فقط تنبلا بیان یا اونایی که راه حل دارن)

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوتا عادت خوب رو میخوام هر شب چک کنم و انجامش بدم تا عادت بشه برام. بعد میرم سراغ عادت های خوب ب ...

درست کردن غذاسروقت...جمع کردن سفره سریع...بعدش شستن سریع ظرفا..

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

موقع تدارک‌ناهار وشام هرچی ظرف کثیف درست میشه مثلا درحینی که داری پیاز سرخ میکنی یا ابجوش برای خورش گذاشتی ووو سریع ظرفای سینک روبشور جمع نشن سینکم بعد هربار طرف شستن با مایع سفید کننده غلیظ با مایع ظرفشویی بشوروخشک کن ویدونه اشغالم‌نذارتوسینکت باشه

مهمون خودش باید کمک بده ظرف بشوره من که اینطوری هستم جایی میرم

زن داداشم بودن. طفلی خواست کمک کنه خودم نذاشتم. 

گفتم شنبه تعطیله. اونم پدرشوهر محترم انقدر کار تراشید که شب با خستگی برگشتیم خونه و همه کارام موند.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
موقع تدارک‌ناهار وشام هرچی ظرف کثیف درست میشه مثلا درحینی که داری پیاز سرخ میکنی یا ابجوش برای ...

اینم خدا رو شکر جزء عادتهام کردم

رفتم سراغ عادت گازو دستمال کشیدن روی کابینت ها

تو رو خدا راهکار و برنامه بدین. منم میخوام همیشه تمیز و با سلیقه باشم ولی نمیشه..

تو هم مث من برنامه بنویس و دوتا عادت زیرش بنویس و آخر شب بیا تیک بزن.خیلی خوبه باهم انجام بدیم لذت داره. 

شروع کن ازچندلحظه دیگه پرمصرف ترین کابینتتو دربیار ظرفاشو ومرتب بذارسرجاشون اگه نیازبه شستن‌دارم بشور خشک که شدن بچین،اگه همه چی یبار عمقی تمیزشه وخودتم‌تمایل به تغییرداشته باشی  ارادت برای تمیز نگهداشتن خونه بیشترمیشه،هرشب یه کابینتو تمیزومرتب کن‌

برای اینکه بخوای همیشه یخچالتو تمیزومرتب نگه داری دستمال کشیدنش کافی نیست کلهم قفسه ایناشو دربیار بشور بچین و هرشب داخل وبیرونشو دستمال جزیی بکش،یه حوله دم‌دستت باشه دست خیس به کابینتو یخچال نزن ،البته همیشه دستکش تواولویتت باشه