2777
2789
عنوان

کمک من چه کنم با این رفتارها

201 بازدید | 32 پست

سلام به همگی من و همسرم دختر خاله پسرخاله هستیم ،مادر همسرم سفر کربلا رفتن ،به همه زنگ زدن خداحافظی کردن فقط به مادر من زنگ نزدن ،این موضوع واقعا منو ناراحت میکنه

حالا چند روز دیگه از سفر تشریف میارن من نمیخوام برم ،چون خیلی سخته همه هی میخوان بپرسن مامانت نیامده من هی باید توضیح بدم و از طرفی مامان من ادم صبوریه چون قبلا هن از این قبیل مشکلات بوده ولی ایشون با صبر حلشون کرده ولی این دفعه من دیگه طاقت ندارم 

از همسرم خواهش کردم برم بخ استقبال مادرشون ولی میگه نه یا باهم یا کلا نمیریم 

نمیدونم چیکار کنم

👫👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادرت زنگ نزدن، مادرت نبايد برن 

به شما چه ربطى داره كه نرى؟!

خيلى زشته اگه نرى و آتو ميدى دستشون و شما بده ميشى!

هر كى پرسيد مامانت كجاست ،بگو مامانم خبر نداشتن . اينجورى واسه مادرشوهرت بد ميشه نه شما. 

برو که ادم بده تو نشی ولی به شوهرت بگو که با مامانش مطرح کنه و اینکه شما ناراحتین و باید از مامانت عذر خواهی کنه 

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

شما بروو سرسنگین باش

هرکی هم پرسید بگو مادرم خبر نداره ک رفته منم بهش گفتم گفت نه بابا مگه میشه خواهرم بره زیارت از من خداحافطی نگیره.. 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍