2777
2789

من تازه میخوام شروع کنم به جهیزیه خریدن. خانم های متاهل ممنون میشم تجربه هاتون رو از خرید جهیزتون در اختیار ماها قرار بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسیله اضافه اصلا نخر مخصوصا تو این گرونی،بین سماور و چای ساز یکیشو انتخاب کن،اگر  فر گاز میگیری دیگه ماکروویو نگیر ،وسیله برقی اضافه مثل تخم مرغ آبپز کن و گوشت کوب برقی و...اینا نگیر،سرخ کن هم به نظر من اضافه

من خودم تا بحال از سرخ کن و پلوپزم استفاده نکردم،ضمنا چون از زود پز هم بدم میاد اصلا نخریدم 

مارک های خوب میخوای؟؟ یا وسایل پر استفاده رو؟!

من همه چی خریدم...و از همه چی استفاده میکنم‌..

بستگی بخودت داره اگر حالو حوضله داری یا خونه پدرت استفاده میکردی بکارت میاد 

مثلا چای ساز دم دستمه هرکی میاد فورا چای اماده ست

یا بدون ظزفشویی کاملا ظرفا میمونه...

یا گوشکوب برقی همش دم دسته...

یا پلوپز...پلوهام توشه..

هواپز ...سرخ کن..ماکروفرو...

این بهترین مارکهای ک راضی بودمو خودم بعد کلی تحقیق خریدم

ظرفشویی لباسشویی گوشکوب برقی.همزن آسیاب   بوش

چای ساز...جاروشارژی چرخ خیاطی. اتوپرسی. ژانومه

اتودستی جاروبرقی  مخلوط کن فیلیپس

ماکروفر..یخچال ساید تلویزیون(کره اصل ن ایرانی) الجی

چرخ گوشت و سماوز  مولینکس 

ساندویچ ساز کنوود

سرخ کن و پلوپز و بخار پزمو سه کاره گرفتم ک کمتر جا مصرف کنه. این خیلی خوبه

ممنون میشم مارک وسایلی که خریدید و راضی هستید هم بهم بگید

یخچال و جارو برقی ماکروویو ماشین ظرفشویی ال جی برداشتم ازشون راضیم به غیر از ماکروویو

آبمیوه گیرم بوش راضیم،چای سازمم فلر که راضیم

چرخ گوشت و پلوپزو سرخ کن پارس خزر

هر چیزی که کمکم کنه تو خرید جهیزه

ببین من یه چیزی بهت میگم که برای کل زندگیت انجام بده شامل جهاز خریدن هم میشه اینو هم از شوهرم یاد گرفتم دیدم اون موفقه منم تجربه کردم دیدیم چقدر بهم کمک کردش

هر چیز و برنامه ای داری بنویس چرا میگم بنویس 

اول یه لیست از کالا های که حتما میخوای تهیه کنی بنویس 

بعد اولویت بندی کن

بعد ببین اون جنسی که میخوای چه ویژگی باید داشته باشه و چقدر بودجه داری برای اون این باعث میشه از کل مبلغی میخوای هزینه کنی یه براوردی داشته باشی

بعد شروع کن مدل و برند که مد نظرتان که اون ویژگی رو داره جستجو جو کن و بخر

اگه مثلاً یخچال بخوای بخری برای خودت بودجه و مدل رو مشخص نکرده باشی همینجوری بری بازار دور بزنی هم وقتت گرفته میشه و حسرت اینو جدی میگن دختر عموم نمونه بارز باشه شوهرش می‌رفت یخچال بخره یخچال به عهده شوهرش  یعنی دوهفته هرروز میرفتن بازار بعد برام تعریف میکرد یه شاید بوش دیدم اینجوریه اونجوریه حالا بپدجش درحد یخچال فریزر ایرانی بودشا آخرش هم شوهرش کلافه شد یه یخچال خریدن ایرانی از یه مغازه تمام الان میگه کاش سیلور یخچال رو می‌خریدم چون سیلور دوست داشتم الان بقیه رو هم مجبورم سفید بخرم 

یا دیدم دوستان رفتن اول توستر و نمی‌دونم اتو پرس و ... خیلی لوکس خریدم به ماشین لباسشویی رسیده بودجشون نرسیده ماشین لباسشویی معمولی گرفتن درحالی که وسیله ای که تو خونه هرروز باهاش درگیری کار داری ازش می‌کشی ماشین لباس هستش نه اتو پرس و....

یا خیلی ها رو میبینم مثلاً میرن تو بازار دنبال خرید جارو برقی یهو میبینی ۵۰۰ تومن خنزر بنزر خریدن که نصفشون وقتی خونه خودشون میرن مناسب خونشون نیست( این یکی سر خودم آمده )

ببین من یه چیزی بهت میگم که برای کل زندگیت انجام بده شامل جهاز خریدن هم میشه اینو هم از شوهرم یاد گر ...

عزیزم با مبلغ وام عروسی همون پنجاه تا شصت میلیون شما میگید من چی بخرم که فقط ضروریات جهیزیه باشه 

چون کل سرمایه فعلن همینو داریم واسه جهیزیه 

لیست دارید ببینم