2777
2789
عنوان

مانتو

159 بازدید | 17 پست

سلااام 

خانما به این مانتو چه مدل شال یا روسری میاد 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بزار

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شال سفید 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
خا کو

ببخشید پست اول لود نشد 

😩😩😩

ببخشید خو😔😔

هعععععععی این مانتو رو واس عیدم خواستم بگیرمو شوهرم برام انتخاب کرده بود ولی چون حامله بودم نگرفتم..اشتباه کردم خیلی اینا خوبه..

مانتوهای لی همه مدل میتونی ست کنی..با شال بهتره..روسری بهش نمیاد..رنگ سفید که توش آبی یا قرمز دشته باشه که هم به روش بیاد هم به زیره مانتو..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
هعععععععی این مانتو رو واس عیدم خواستم بگیرمو شوهرم برام انتخاب کرده بود ولی چون حامله بودم نگرفتم.. ...

مرسی عزیزم 

ایشالا نی نی ات سلامت به دنیا بیاد 😍😍😍

وای پروفایلت!!!!!!!!!😂😂😂😂عاشقشم..این دختره کیه؟؟بچس واقعا؟

پروفایلمم عاشقته 😅

نمیدونم کیه والا اطلاعی ندارم

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه