لیلیدریا مدیر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 عنوان خانواده شوهرم باز می خوان شام بیان خونه ی مت... | مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 40 پست دیشبم شام اینجا بودن...مامانم جای من بهشون غذا داد.امشب مامانم گفته خودم باید بهشون غذا بدم.خدا بخیر بگزرونه.......شوهر من میشه داداش شوهر خواهرمدر اصل پسر عموم ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️ 1398/04/09 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 خو ببریدشون بیرون اگر تعارفی نیستن..هم بیشتر خوش میگذره هم اذیت نمیشی زن عموم غذا بیرون نمی خوره(مادر شوهرم)اشپزی خودشم فوق العاده ... ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 عجیبه ولی بله همزمان شوهرامون باجناقن همیشه هرروز میان؟ مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
shira عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 2505 اه یعنی بده بستون کردین با عموت!!!خوب خیلی نزدیکین بایدم بیان دایی و خالم مث شمان دختر عمو پسر عمو هستن با همسراشون همیشه خونه همن خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م...
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 همیشه هرروز میان؟ نه بابادیشب تولد بابام بود عموم داداش بابامه اومدنامشب نمی دونم چرا می خوان بیان ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
مامان_باران_ترنم عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 938 عجیبه ولی بله همزمان شوهرامون باجناقن برای چی عجیب داداشای منم باجناقن و زنداداشام که خواهرن باهم جاری
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 اه یعنی بده بستون کردین با عموت!!! خوب خیلی نزدیکین بایدم بیان دایی و خالم مث شمان دختر عمو ... خدا بخیر بگذرونه ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 هر شب نمیان دیروز تولد بابام بود اومدن خوب عزیزم اگه هرشب نمیان ناراحت نشو دیگه عزیزم ازاونطرفم عموت به غریبه نمیپزی که مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
من_نه_منم_نه_من_منم عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1988 چی غذا بدم بهشون؟؟ اشپزیم افتضاحهههههههه بگو مامانت بالاسرت باشه و درست کن آخرش که چی خونه خودتون که باید درست کنی برنج و مرغ اگه برنج و خورش سختته لوبیا پلو ،لازانیا ، بادمجون شکم پر سیب زمینی شکم پر،شامی،کوکو،دیگه اگه اصلا بلد نیستی نیمرو ،املت،دوغ درست کن با نون بخورند دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 غذا از بیرون بگیریم بریزیم تو دیگ متوجه میشن؟؟ ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 عجیب نیست اصلا خدا رو شکر ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2266 خب بيان عزيزم من كه عاشق مهمونم حتي اگه هرشب باشه تازه غريبه هم نيستن هم جاريت خواهرته هم پدر شوهرت عموته ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 نفهمیدم شوهرت چیت میشه ببین پسر عمو هامیکیشون با خواهرم ازدواج کردهیکیشونم با منیعنی اونا باجناق همنمن جاری خواهرم ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
لیلیدریا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 935 ببین پسر عمو هام یکیشون با خواهرم ازدواج کرده یکیشونم با من یعنی اونا باجناق همن من جاری خواهرم یعنی در اصل شوهرم هم میشهپسر عمومهم میشه داداش شوهر خواهرم ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️