2777
2789
عنوان

یه خواب عجیب دیدیم،اگه بلدین بیاین

116 بازدید | 10 پست

خواب دیدم مادرم از کوه پرت شد پایین مرد،کلی گریه کردم.پدرم هی قرص می خورد.یه بار بلند شدم رفتم دستشویی یه ابی به دست و صورتم زدم این دفعه اومدم خوابیدم خواب دیدم رو یه پشت بومیم.پدرم و مادرم دارن مجله می خونن یه کوه بزرگ جلومونه.اومدم خم شم پرت شدم پایین با یه دست لبه ی سرامیک رو گرفته بودم.هر چی صدا کردم مامان،مامان بابا ،بابا هیچکی جواب نداد تا ول شدم از خواب پریدم  

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️

عزیزم خواب پریشون بوده حتما شام به مزاجت نساخته

منم بعضی وقتا ناراحت باشم یا غذای نامناسب بخورم خواب پرت شدن و غرق شدن و اینا میبینم

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر استارتر
تعداد پست: 75

نظرتون درباره لز چیه

1398/04/09 | 1

گزارشش بزنید

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
خیره انشالله💗

چند شب پیش هم خواب دیدم  تو صحرام.یه جنازه است.رفتم جلو دیدم نامزد سابقمه.صورتش درب و داغون بود لباس پاره ای تنش بود.یه کاغذ خونی تو دستش بود چند تا عدد روش بود یکیش 6 بود ولی بقیشو یادم نمیاد.

یه بارم خواب دیدم مادربزرگم تو یه ماشین پژو تشنج کرد مرد.کل راه دانشگاه رو دویدم تا خونه.اخرش رسیدم به خونه یه وصیعت نامه جلو در بود.توش یه چیز هایی در باره ی پول و روستا و خان و سهم نوشته بود.

منم زیاد میدیدم

جلوگیرب از سقوط یعنی تو زندگی سختی هس ولی متونی مقاومت کنی و بامخ نمیخوری زمین

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
چند شب پیش هم خواب دیدم  تو صحرام.یه جنازه است.رفتم جلو دیدم نامزد سابقمه.صورتش درب و داغون بود ...

از نظر روحی مشکل خاصی ندارین؟و اینکه کلا موضوعی فکرتونو به تنش کشیده؟

از نظر روحی مشکل خاصی ندارین؟و اینکه کلا موضوعی فکرتونو به تنش کشیده؟

نه.من تو روز بیشترین چیزی که بهش فکر می کنم اینکه شام چی بپزم

نه.من تو روز بیشترین چیزی که بهش فکر می کنم اینکه شام چی بپزم

احیانا مدیوم نیستین؟از اونا که با عالم دیگه ارتباط دارن و معمولا رویاهاشون واقعی ه و نمود پیدا میکنه؟زنداداش من مدیومه کلا تو عالم ارواح سیر داره