2777
2789
عنوان

یار مهربان 📚

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 21 پست
پسر من 18سالشه دیروز خیلی دلم رو شکست حالا سر چی سر آدرس ایمیل

🤦‍♂️ 😔 چی بگم به خدا 

از نادونیمونه، شما به دل نگیر مادر عزیزم

دل مادر که بگیره، معلوم نیس چی سر بچه بیاد. 

منم داداشام دل مامانمو میشکنن

ولی من سعیمو میکنم یه کلمه هم نگم که ناراحت بشه. 

🤦‍♂️ 😔 چی بگم به خدا   از نادونیمونه، شما به دل نگیر مادر عزیزم  دل مادر که بگیره ...

دل مادر میشکنه ولی بچه اش رو هیچوقت هیچوقت نفرین نمیکنه اگه چیزی میگه زبانه بعد صد بار میگه خدایا غلط کردم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب های زیر رو خیلی لذت برم تا کتاب تموم نیشد زمین نمیزاشتمش

من زنده ام

حیفا

کف خیابان

حجره پریا

تب مژگان

همه نوکرها

نامیرا

آفتاب در حجاب

حماسه تپه برهانی

خاطرات سفیر

شاهرخ حر انقلاب

سربلند

7 روایت خصوصی از زندگی امام موسی صدر (با خوندن این کتاب عاشق شخصیت امام موسی صدر شدم)

عباس سقای آب و ادب

ح سین نون (کتاب اقای سید مهدی شجاعی (درمورد امام حسن علیه السلام و جریان صلحشون )قلمشون فوق العاده است)

قدیس

دیگه اسامی کتابا رو یادم نمیاد فعلا.

من بیشتر تو جنبه زندگی نامه شهدا و مذهبی و جریان شناسی کتاب میخونم.

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  
کتاب های زیر رو خیلی لذت برم تا کتاب تموم نیشد زمین نمیزاشتمش من زنده ام حیفا کف خیابان حجره پری ...

من خودم هم بعضی کتابایی که گفتید رو دارم

کتابای شهدا مود منم هست، اسکرین گرفتم😅

بهترینا رو براتون ارزو میکنم. 

من خودم هم بعضی کتابایی که گفتید رو دارم کتابای شهدا مود منم هست، اسکرین گرفتم😅 بهترینا رو براتون ...

کتاب رویای نیمه شب (بعد از خوندنش انسم با امام زمان علیه السلام بیشتر شد)

مسیح در شب قدر

داستان سیستان

سفرت به خیر

ماه بندان (این 4 تای آخری درباره  حضرت آقاست یا سفرنامه و دیدار با خانواده شهدای ارمنی آشوری و دیدارهاشونه)

مدافعان حرم: ابووصال. تو شهید نمیشوی. قصه دلبری. عمار حلب . (یادت باشد و سربلند عالیه)

خاک های نرم کوشک

ب مجنون گفتم زنده بمان کتاب همت

کتاب ابراهیم هادی و کتاب شهید تورجی زاده (ولی علی رغم اقبال عالیشون من متاسفانه باشون خیلی نتونستم ارتباط بگیریم  )

انسان 250 ساله

خصایص الحسینیه شیخ جعفر شوشتری عالیه برای قبل از محرم بخونید pdf هم هست.

قرآن ترجمه آقای علی مالکی هم فوق العاده است با بقیه ترجمه ها همش منتظر بودم ک یه ص تموم بشه و هیچ چیزی هم درک نمیکردم. ولی این ترجمه عالییه

کتاب رویای نیمه شب (بعد از خوندنش انسم با امام زمان علیه السلام بیشتر شد) مسیح در شب قدر داس ...

یه مدتی توی نمایشگاه کتاب دفاع مقدس بودم، با بیشترشون اشنا شدم، ولی متاسفانه همشون الان خوابگاهن، خونه نیستن که بخونمشون. 

ممنون از معرفی کردنتون، منم با کتاب سلام بر ابراهیم انس نگرفتم، چون داستان هاش خیلی کوتاه بود. 

ولی یادت باشد بهترین بهترین بود برام. 

یه مدتی توی نمایشگاه کتاب دفاع مقدس بودم، با بیشترشون اشنا شدم، ولی متاسفانه همشون الان خوابگاهن، خو ...

خواهش میکنم تابستان برای کتاب خوندن عالیه یا از دوستاتون بگیرید یا کتابخونه

هیچی مثل خوندن کتاب حال آدمو خوب نمیکنه.

ی حال خوب دائمی ن موقت.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (هدیه به تمامی شهدا و مدافعان حرم مخصوصا شهید سیاهکالی و شهید حججی)