2777
2789
عنوان

لطفا برای من شوهر پیدا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 40 پست

همسر فوت شده .....چون خودم مطلقه هستم 

دارای بچه کوچیک ....... چون دوست دارم برای بچه بی مادر ...مادری کنم ....خودم هم خدا خواست بچه دار بشم نخواست لااقل یه بچه رو سیراب محبت کنم .ولی کوچیک باشه که بهم اخت بشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم 38 ساله . شاغل بودم الان پاره وقت . سرمایه گذاری میکنم . نیاز مالی ندارم . 

تهران ساکن هستم. پسر های جوان بی پول و آلاف زیاد ن برای ازدواج از اونها نمی خوام چون پایبند زندگی نیستن .اومدن پولی به جیب بزنن و برن . 

مطمعنی میتونی برای بچه کس دیگه مادری کنی؟ و اونو مثل بچه خودت بدونی .هروقت مطمعن شدی بااین شرایط ازدواج کن .ببخشید چون خودم زن بابا داشتم اصلا خاطره خوبی از زن بابا ندارم برای همین میگم اول مطمعن شو

مطمعنی میتونی برای بچه کس دیگه مادری کنی؟ و اونو مثل بچه خودت بدونی .هروقت مطمعن شدی بااین شرایط ازد ...

بله عزیزم میتونم . ولی نه با وجود فیزیکی مادر واقعی . برای همین به هیچ عنوان خواستگار با بچه زن طلاق داده حرف هم نمیزنم. حتی پزشک فوق تخصص با میلیارد ها ثروت . که چون دیدم بچه چجوری پدر زن بابا رو درمیاره . 

ضمنا بچه کوچک نه 10 ساله . اتفاقا آدم نسبت به بچه کس دیگه احساس مسولیت بیشتری داره .