2777
2789
والا خاصیتشو نمیدونم اما یکیو میشناسم هفت تا دختر داره به دختر هاش بعد زایمان تریاک داده همشو سه چها ...

خوب دیره الان دیگه باید بعد زایمان قبلیم میفهمیدم😁😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندماه رژیم گرفتم دو سه بار آی یو آی تعیین جنسیت انجام دادم  چقهزینه دکتری و سونو  کروم ولی نگرفت .امیدم به خداست انشالله کمکم میکنه و به هر کی میخواد میده🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️دو سه شب پیش اقدام کردم .تولد امام رضا نزدیکه انشالله جواب میگیریم التماس دعا❤🙇‍♀️❤

من چندماه رژیم گرفتم دو سه بار آی یو آی تعیین جنسیت انجام دادم  چقهزینه دکتری و سونو  کروم ...

انشالله که جواب بگیری عزیزم منم میخوام این ماه اقدام کنم توکل بر خدا همه چیز بی شک دست خداست ولی خوب لبنیاتو اینارو نمیخورم فعلا

انشالله که جواب بگیری عزیزم منم میخوام این ماه اقدام کنم توکل بر خدا همه چیز بی شک دست خداست ولی خوب ...

والله من برای دخترم رژیم غذایی دختر گرفتم، دختر شد ...الان11 ساله است....بعد رژیم غذایی پسر گرفتم و پسر شد ، الان هم پسرم یک ساله است ....حالا نمی دونم به رژیم غذایی ربط داشته یا اگر رژیم هم نداشتم همین می شد ...اما اینم بگم رژیم داشتم سخت ها ...سخت ....ان شاءالله شما هم پسر دار شی

چقد سخت ینی میشه یه سریشو اینجا بگی حداقلاشو

آره خیلی سخت ...دیگه هر چی تو نت هست دیگه ....بعضی هاش برای پسر شدن : قورت دادن فلفل سیاه ناشتا چند دونه ، پنج تا خرما ، کشمش، هر روز مور و انبه ...پرهیز لبنیات ، دارچین و تخم هویج در چای ..شربت کاسنی و زعفران خودم و همسرم هر روز ...غذاهای پرکالري و قوی ...و غیره

آره خیلی سخت ...دیگه هر چی تو نت هست دیگه ....بعضی هاش برای پسر شدن : قورت دادن فلفل سیاه ناشتا چند ...

سعی میکنم رعایت کنم تا خدا چی بخواد ولی خوب همه غذاها طبعشون سرده اصلا نمیشه هیچی‌خورد😤