2777
2789
عنوان

اونایی‌که مجردی که شکست عشقی خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 112 پست
اصلا نمیتونم  😔 با اون تا یه حدی رابطه داشتم انگار وابسته شدم بهش

از ما ک تجربه داشتیم یاد بگیر و کوش بده چون ما هم گذروندیم بدترینشو ، مام مث تو اون زمان گوش نمدادیم  واقعا نمخاسیمذگوش بدیم فکمیکردیم نمیفهمنمون چون دردشون مث ما نیس من خاصم فلانم عاشقم ، ولی الانکه میبینم واقعا حق داشتن کاش برمیگشتم و یذره ناراحت نمیشدم و نمیگفتم نمیتونم ، توام در اینده این حرفارو حتما به یکی خواهی گف مطمعن باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همه بدیاش جلو چشممه 😢ولی همش بالشتمو به یاد اون بغل میکنم گریه میکنم 

ی بار بشین فک کن 

اگ اون دوست داشت ب معنای واقعی چرا رفت اصن ؟

اگه اون همراه با من با چن نفر دیگه هم بود 

چرا من خودمو بی ارزش کنم ؟ 

ارزش من اونقدی هس ک بخوام ب ی پسر هدر بدم ؟

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛
خیلی دارم عذاب میکشم

میفهممت من خیلی بدترز تو بودم خیییییییلی بگم کم گفتم ولی میگذره و من از خدا خواسم و لبخند زدم اونم جواب داد.  چ خوب چ بد خداروشکر  اصلا گذشته برام مهم نیس 

از ما ک تجربه داشتیم یاد بگیر و کوش بده چون ما هم گذروندیم بدترینشو ، مام مث تو اون زمان گوش نمدادیم ...

بخدا من میدونم حق با شماهاست میدونم چی میگین میدونم ارزش نداره میدونم لاشیه ولی دلم تنگه خیلی تنگه 

خلاصه ک جدا شدیم و خیلی اتفاقی پیج یه دختر فالو کردم یهو عکسشون اومد بالا شوکه شدم انتظار خیانت نداش ...

عززززم خیلی ناراحت شدم .مردا بیشترشون اینجورین

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند