2777
2789
مهدی هاشمی کلیپ گذاشته تو پیج این انتر خانوم باشه بصبر پیداش کنم الان میفرستم لینکشو

حالا یکی اسلحه ورداره این بی چشم و رو رو بدرک واصل کنه

یکی امروز تو تاپیکم میگفت فقط شل مغزا این حرفها رو باور می کنن

الان فهمیدم راست میگه، معلوم شد شل مغز کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.instagram.com/p/BzQhjemlJj5/?igshid=l39lq77mu7rq

یا خدااااا این مغزش تاب  ورداشته، میگه چرا شلوغش کردید، محیط مجازی جای مسائل سیاسیه، موضوع کاملا خصوصیه

یکی بیاد بهش بگه پیری ، ما داشتیم زندگیمونو می کردیم، مهنوش قشنگه با فیس درب و داغونش اول اومد محیط مجازی ما رو محیط آبرو ریزی خودش و خودت کرد

بعدشم  الان خودت با وقاحت اومدی میگی لالاکردی با زنک، و معترفی ک گلاب خانوم اگه تکذیب کرده خبر نداشته

ای لعنت بر مهدی هاشمی که لیاقت اعتماد همسرشو دخترشو نداشته

ول کن بابا بیکاری ها شوهرامون چرا بدبین بشن اینا کثافت کاری میکنن اونوقت شوهرای ما بدبین شن.ما باید ...

نههههههههههه، خودمونو میگم، ما بدبین میشیم😉

شوهرامون چرا بدبین شن، ما که همه چی مون پای زندگیمونه

یا خدااااا این مغزش تاب  ورداشته، میگه چرا شلوغش کردید، محیط مجازی جای مسائل سیاسیه، موضوع کامل ...

خیییییلی بی شرم و حیاست،من از این داغ کردم ک این مهنوش پتیاره خواهر جاری گلاب ادینه ست،یعنی اون جاری هرزه نتونسته جلو خواهر بی حیاش رو بگیره یا خواسته عمدا زندگی اینا رو بپاشه،اخه من عکسا پیج دخترش رو نگاه میکردم خیلی انگار مامان باباش خوب بودن باهم نمیدونم چشون شد 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
خیییییلی بی شرم و حیاست،من از این داغ کردم ک این مهنوش پتیاره خواهر جاری گلاب ادینه ست،یعنی اون جاری ...

فک کنم حدس دومت درسته

اینا خواهرا خواستن زندگی گلاب آدینه رو خراب کنن

قسم خوردن کراهت داره ولی خدا گواهه هیچوقت فیلمهایی ک مهدی هاشمی  بازی میکرد رو دوست نداشتم

امروز به همسرم گفتم یادته سمندون رو

گف اونجا ک داداشش ناصر هاشمی بازی میکرد

گفتم  کاش نقش سمندون رو میدادن به مهدی چقد برازنده ش بود

مردک چطور تونست با خواهر زن داداشش بپره و شریک یک عمرشو حتی دخترشو اینجور بسوزونه

فک کنم حدس دومت درسته اینا خواهرا خواستن زندگی گلاب آدینه رو خراب کنن قسم خوردن کراهت داره ولی خدا ...

وای واقعا من از هرکی انتظارشو داشتم جز این،همیشه فکر میکردم خیلی ادم مثبت و سر ب زیری باشه ،واقعا وقیح بوده ،همینه ک میگن کسیو از ظاهر قضاوت نکنید مصداق اینه ظاهر مثبت باطن پلید

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
وای واقعا من از هرکی انتظارشو داشتم جز این،همیشه فکر میکردم خیلی ادم مثبت و سر ب زیری باشه ،واقعا وق ...

متاسفم ک این مردک باورتو خراب کرده

خدا عاقبت ما رو ختم بخیر کنه

چه مملکتی شده، یکی زن دومشو میکشه، یکی زن دومشو پرده برداری می کنه

همه رفت دنبال زیر شکمشون