2777
2789
عنوان

حدس زدن جنسیت با بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 27398 بازدید | 50 پست

خب بستگی به دیر و زود زدن تست هم داره

من ۳روز به پریودم تست زدم فوق العاده کمرنگ بود و دختره

شاید یه هفته بعد میزدم پررنگ بود

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان تی نرفتی؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

سلام. من وقتی رو دخترم حامله بودم یک هفته قبل از پریودی بی بی چکم دو خط پر رنگ شد. من معمولا چهار پنج روز زودتر پریود میشم. الانم باید پریود میشدم ولی بی بی چک زدم منفی بود

دوبار کمرنگ بود هر دوبار پسر بود این دفعه پرنگ بود هنوز نمیدونم

منم دوبار پر رنگ بود سریع . دوتاش هم دختر بود بچه هام .این یکی بی بی دیر رنگ گرفت و کم رنگ فردا سونو ان تی دارم بینم چیه دعا کنید پسر باشه

برای بارداری اولم چند روز به موعد پریودی بیبی زدم.دوخط کامل پر رنگ افتاد و دختر بود نی نیم.

الان باردارم و با دو هفته تاخیری بیبی زدم یه خط کاملا کمرنگ افتاد که خودم شک کردم به بارداری و هنوز هم جنسیت رو نمیدونم

منم دوبار پر رنگ بود سریع . دوتاش هم دختر بود بچه هام .این یکی بی بی دیر رنگ گرفت و کم رنگ فردا سونو ...

سلام گلم

چ شد جنسیت نی نی؟ 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...