2777
2789
عنوان

یه دقه بیاییید

91 بازدید | 8 پست

تا حالا شده تو زندگیتون حساسیتاتون یا گیر هرچی.. نسبت ب شوهرتون زیاد بوده باشه  و اون  اذیت میشده ازین گیر ها و بعدش نسبت بهش بی تفاوت شده باشید دیگه گیر ندید‌؟

اگر اینطور بودید میشه بگید رفتار شوهرتون مقابل این بی تفاوتی چی بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدیدن گیر میدم و عصاب جفتمونو خورد میکنم موفق نشدم بیتفاوت شم ولی اگ بشم خیلی خوشحال و صمیمی تر م ...

دقیقن مننممم همینطورم

ولی خب این گیر دادنه هم از دوست داشتنه بیشتر از حسودیمه

ولی خیلی ناراحت میشع

من شوهر مم بی تفاوت شده نسبت ب گیر دادنام

این بده

ولی من فکر میکنم درک میکنه که از روی دوست داشتن گیر میدم بهش چون یبار خودمو بی تفادت نشون دادم گفت چیه حساس نشدی نکنه دیگه دوسم نداری

ولی الان واقن داره اذیت میشه بیشتر ازون خودم دارم اذیت میشم

دقیقن مننممم همینطورم ولی خب این گیر دادنه هم از دوست داشتنه بیشتر از حسودیمه ولی خیلی ناراحت میشع

خودتو بزار جاش زن باید همیشه اخلاق اروم و صبوری داشته باشه و رو چهرشم اثر میزاره مرد زنه غر غرو و عصبی دوست نداره بنظرم اشکال از ماست

خودتو بزار جاش زن باید همیشه اخلاق اروم و صبوری داشته باشه و رو چهرشم اثر میزاره مرد زنه غر غرو و عص ...

ولی اونام نباید یکاری بکنن که ما حساس بشیم

من دست خودم نیست واقن 

مثلا ما برنانه های کوهنوردی که داریم دست یه خانومو میگیره واسه کمک من واقن حالم بد میشه

دوست دارم زار بزنم