چون اگر دست چپ باشه نیمکره راستش فعال هست و تویه رویا پردازی خبره هستن
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم رویا پردازم از همون بچه گی و دست چپ هستم و یه ژن هم دارم😂رویاهام باعث شده که به همشون برسم من رویاهامو واقعیت کردم
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
خب عزیزم اینم میشه اما کسایی که دست چپ هستن مثل من خیلی خیال پردازیای قوی هستن و منظورم این نیست که همش خیال پردازی کنی مثل نویسنده ها خیالاشون بزرگ هست راست دستا خیلی خوبی ها دارن اما خیال پردازی نه نمیگم ندارید اما مثل دست چپا نیستید