2777
2789
عنوان

بیماری خیال پردازی افراطی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 42 پست
چه ربطی داره😶

چون اگر دست چپ باشه نیمکره راستش فعال هست و تویه رویا پردازی خبره هستن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رویا پردازم از همون بچه گی و دست چپ هستم و یه ژن هم دارم😂رویاهام باعث شده که به همشون برسم من رویاهامو واقعیت کردم 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من راست دستم ولی به طرز عجیبی خیال پردازم .

خب عزیزم اینم میشه اما کسایی که دست چپ هستن مثل من خیلی خیال پردازیای قوی هستن و منظورم این نیست که همش خیال پردازی کنی مثل نویسنده ها خیالاشون بزرگ هست راست دستا خیلی خوبی ها دارن اما خیال پردازی نه نمیگم ندارید اما مثل دست چپا نیستید

راست

اها اگر دست چپ بودی بدتر بودااا😂😂😂

چه مدلیه خیال پردازیت  منطورم اینه تو چه زمینه هایی هست

همه چی گذشته حال آینده، داستان های خیالی و خیلی چیزای دیگه 

من مسلمان هستم اسلام کامل است اما من نیستم اگر از من اشتباهی سر زد این را به من نسبت دهید نه دینم
میتونی ازش کمک بگیری داستان بنویسی فکر کنم نویسنده خوبی بشی

اتفاقا خیلی به نویسندگی علاقه دارم داستانای زیادی  می نویسم و هر از گاهی شعر میگم ولی چون سال بعد کنکور دارم میترسم روی درسم تاثیر داشته باشه

من مسلمان هستم اسلام کامل است اما من نیستم اگر از من اشتباهی سر زد این را به من نسبت دهید نه دینم