2777
2789

دیروز رفته بودیم جایی یک دفعه صدای گریه پسرم رو شنیدم رفتم دیدم که این اتفاق براش افتاده همونجا یخ گذاشتیم روش بعد بردیم دکتر گفت که اگر بچه استفراغ کرد یا گیج و منگ بود دوباره ببریمش نمیدونم ب کجا خورده با باباش بوده حواسش پرت شده اونم نمیدونه ب کجا خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ آخ الهی چقدرم بد کبود شده😢😢

چیزی نیست نگران نباش.زود خوب میشه.منم بچه بودم زیاد به در و دیوار خوردم و کبود شدم و حتی سرم چندبار شکسته الانم صحیح و سالم درخدمتتونم.دکترشم گفته چیزیش نیست دیگه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

عزیزم نترس پسر منم پارسال از پله افتاد چشمش کبود شد مثل این نهایتش تا 10روز خوب میشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ارع واقعا خدارو شکر داشتم سکته میکردم یکدفعه صدای گریشو شنیدم فکر کردم بازی کرده میخواد بیاد پیش من وقتی رفتم دیدم گریه میکنه و مامان میگه صورتشو گرفته یکدفعه برگشت دیدم گوشه چشمش اندازه گردو متورم شده داشتم سکته میکردم

برای بچه منم همینجوری پیش اومد گوشه چشمش بود به حد سیاهی هم رسید و بعد کبود و سبز و زرد و در آخر ناپ ...

برای بچه شما هم همینطوری ب مرور سیاه تر شد اخه نسبت ب دیروز تورمش رفع شده ولی الان بر خلاف دیروز کل پلکش سیاه تر شده

چه خط چشی شده براش😍😍

فک نکنم چیز خاصی باشه. چشم قسمت حساسیه زود کبود میشه

عکس وسط انگار کمتره ورمش؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم اگ ضربه تازس یخ بزار اگ م۲۴ ساعت گزشته حوله گرم بزار ک زود خوب شه ترجیحا ب ی پزشک نشونش بده ک ...

فردا قرارع بریم متخصص چشم اخه دکتر گفت حتما نشون بدید امروز ک تعطیل بود اعصابم خرابه