2777
2789
عنوان

فردا عقدِ بابامه🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 100 پست

چقدر خوبه که اینقدر درک و فهم بالایی داره عزیزم 

امیدوارم که ارامش و خوشبختی توی لحظه به لحظه ی زندگیتون جا خوش کنه 

همینکه زیاد حساسیت نشون ندین و خودتونو بتونین جای اون تصور کنین خودش کلی کمک میکنه

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂😂😂

بيا بريم تا اتيش روشن فكري پشما خودمونو كِز نداده😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پشمای روشن فکریو یه تنه فر دادی😨😨😨😨

چه ربطی داره عزیزم پدر من وقتی جلوی چشمم داشت از تنهایی و غصه‌ی نبودن مادرم جون میداد و کمرمن میشکست بقیه کجا بودن

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
پشمای روشن فکریو یه تنه فر دادی😨😨😨😨

اینکه تو فیلم ها نامادری رو دیو دو سر نشون دادن باعث شده انقدر ما جبهه بگیریم مقابلش. روشن فکری نیست این، عقلانیته. بیاد سر جنگ و باز کنه با اون خانوم زندگیش بهتر میشه؟!!!!!!!

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین
بریم.تا تاپیک بعد خدا یار و نگهدار همگی😌

🖐🏻🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزممم خیلی سخته از خدا میخوام بهت ارامش بده و اذیت نشی چه درک و شعوری داری. اره برید بخاطر پدرتون

فداتشم مرسی

برم واقعا؟ اخه بزرگترا میرن نمیدونم...

چه ربطی داره عزیزم پدر من وقتی جلوی چشمم داشت از تنهایی و غصه‌ی نبودن مادرم جون میداد و کمرمن میشکست ...

خب چرا كارى نكرديد مادرت برگرده؟

مادرت تنهايى اذيت نميشه؟

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
ظاهرش ارومه اكثرا زن باباها بعدش اژدها ميشن همه چيزو ميخورن😐 اما اميدوارم مورد شما بهتر باشه

سختی کشیده همش میگه خیلی خوشحالم که شماها رو خدا به من داده و....

دعا کن برامون مرسی

اینکه تو فیلم ها نامادری رو دیو دو سر نشون دادن باعث شده انقدر ما جبهه بگیریم مقابلش. روشن فکری نیست ...

بدبختی من پارانویید گرفتم تو این سایت دیگه هیچیو باور نمیکتم😂😂😂

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک