2777
2789
عنوان

فردا عقدِ بابامه🙃

2113 بازدید | 100 پست

یک سال و نیمه ازهم جداشدن.بابام بالاخره تصمیم گرفت ازدواج کنه.خانومه ظاهرا خیلی آروم و مهربونه

داداشم ۲۵ سالشه

ابجیم ۱۰ خودم ۲۱

هممونم تو خونه ایم من هنوز نرفتم خونه‌ی خودم و حالاحالاهام نمیرم

اول میخوام که واسمون دعاکنین تا آرامش داشته باشیم کنارهم و باهم کنار بیایم.ته دلم غم هست چون عاشق مادرمم ولی بخاطر بابام خوشحالم که تنها نباشه چون داشت مریضی روحی میگرفت بخاطر طلاق(مقصرم جفتشون بودن مادرم الان تنهایی خونه گرفته یجای دور)

بعدم اینکه لازمه مام(بچه ها) بریم محضر؟ناراحت میشن؟ نمیدونم باید چه رفتارایی بکنم که یوقت ناراحت نشن؟ دوست دارم حالش توخونمون خوب باشه چون اونم داره باآرزو میاد اینجا

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

اگر کسی تجربه‌ای داره بگه.خودم روانشناسی میخونم تاحدودی آشنایی دارم با طرز رفتار ولی چون تجربه‌ی جدیدیه یکم میترسم

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظاهرش ارومه اكثرا زن باباها بعدش اژدها ميشن همه چيزو ميخورن😐

اما اميدوارم مورد شما بهتر باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چقدر فهمیده و منطقی هستی 😍 به نظرم بری بهتره چون به اون خانوم این حس رو میدی که باهاش قرار نیست جنگ داشته باشی و به انتخاب پدرت احترام میذاری

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

ای جان چقد مهربونی

شمام برید محضر

سعی کنید باهاش خوب باشید

و ازش جلو خواهر کوچیکتون بد نگید اصلا

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم