2777
2789
میشه بپرسم چند ساله ازدواج کردین؟ پشیمون نیستین از تصمیمتون؟ 

۹ سال و نیم هست، من خیلی از اول بچه دوست داشتم، شوهرم مخالف بود، حالا تازگیها راضی شده، فعلا چند بار سعی کردیم خبری نیست که، چرا خیلی ناراحتم، چند روز پیش ناخودآگاه یه بغض عجیبی اومد تو سینه ام که واقعا داشت خفه ام میکرد، اونجا فهمیدم که میگن دارم از بغض خفه میشم یعنی چی، دیدم نفس نمیتونم بکشم واقعا داشتم خفه میشدم، سعی کردم یه جوری نفس بکشم، از شدت بغض و فشار یه دفعه ناخودآگاه چنان ضجه ای زدم که باورم نمیشد، الهی که خدا همه بچه ها و مامانها و باردارها رو در پناه خودش صحیح و سالم نگه داره

... و من به تو ایمان دارم...
خانوما کسی نطرش تو حلق کسی نمیکنه اتفاقا برعکس شما چون خودتون دوس ندارین نطر مخالف میشنوین ناراحت می ...

جهان سومه دیگه😯 نظر خودشون رو درست میدونن و میخوان بکنن تو حلق مردم ولی نظر مردم اشتباهه و فکر میکنن دارن میکنن تو حلقشون😧

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم بعضی از کاربرها نمیتونن درک کنن که آدم میتونه والد نشدن رو انتخاب کنه و فکر میکنن هر ک ...

کی گفته نمیتونن بچه داشته باشن؟ تو عصر تکنولوژی دیگه کسی نازا نیست، ظاهرا شما داری نظرتو بزور تو حلق بقیه میکنی😕

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂

یکی بچه میخواد یکی نمیخواد دیگه دعوا کردنتون چیه واقعا😐

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

واسه اونایی که بچه دوس دارن میگم.... بچه ها من واقعا خانوم و آقایی دیدم که دوس دارن از وجود خودشون بچه داشته باشن ولی با وجود پیشرفت الان بازم بچه دار نشدن 

و واقعا ناراحتن ... فقط میمونه رحم اجازه که اکثرا خانومها قبول نمیکنن و فرزند به سپرستی دوس ندارن دوس دارن از وجود خودشون باشه...

وبازم خودم یه دوست دارم هشت سال ازدواج کرد هم خودش هم شوهرش کل ازمایشها راه ها رو رفتن دکتر گفته واقعا مشکلی ندارن ولی بچه دار نمیشن...

انگیزه برای درس خوندن بیشتر شده ؟ چه خوب 

وقتی به این فکر میکنم که بچه هام در اینده به یک مادر بااطلاعات نیاز دارن که بتونه نیازهای آموزشی شونو برطرف کنه، با انگیزه بیشتر درس میخونم

البته سواد به مدرک نیست، به مطالعه داشتنه

منم درس رو صرفا برای بالارفتن اطلاعاتم میخونم نه گرفتن یه مدرک که بذارم گوشه کمد

بچه هامم میبینن من درس میخونم، علاقمند شدن از همین الان به درس و مدرسه رفتن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
۹ سال و نیم هست، من خیلی از اول بچه دوست داشتم، شوهرم مخالف بود، حالا تازگیها راضی شده، فعلا چند بار ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم😔😔 ایشالا به زودی مشکلتون حل بشه و یه نی نی سالم و قشنگ خدا بهتون بده😘

وقتی به این فکر میکنم که بچه هام در اینده به یک مادر بااطلاعات نیاز دارن که بتونه نیازهای آموزشی شون ...

خیلی خوبه 

دقیقا اطلاعات یک مادر نقش مهمی در آینده بچه داره

❤️

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینکه نه ازدواج میخوای نه بچه، خودتو خلاص کردی دیگه، آزاد و رها

من آزاد و رها نیستم

تلاش میکنم و نون زحمتمو میخورم

هر ثانیه از عمرم با یک چالش جدید همراهه

تحقق اهدافمو در ازدواج و فرزند دار شدن نمیبینم

اینکه مسیر مشخص کردم و برای ساختن راهم تلاش میکنم برام بسیار سودمنده

و سودمندتر از اون اینه که میدونم برای چی به این جهان اومدم و چی میخوام

خیلیا زندگی میکنن برای دیگران

خیلیا زندگی میکنن برای ساختن و خیلی ها برای طی کردن مسیری که از قبل تعیین شده

در این میون خیلیا زندگی میکنن که ازدواج کنن

برای اونا خب آره، ازدواج نکردن عیبه و مشکل..چون ازدواج به دغدغه اونها تبدیل شده

زمانی ازدواج کردن دغدغه بود که مزیت و کاربرد خانما تولید مثل و خونه داری و آشپزی گماشته میشد و ازدواج نکردن نوعی جذام به حساب میومد که اگه دامنتو میگرفت نتایج خوبی به دنبال نداشت...

اینکه نخواستم ازدواج کنم به این معنا نیست که خودمو خلاص کردم

هر لحظه برای ساختن و رسیدن تلاش میکنم و خب همسر در میون این اهداف جایگاهی نداره

چون ازدواج برای من صرفا یه گزینه ست نه دغدغه و هدف و یا سنتی که باید بهش عمل بشه:-)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من آزاد و رها نیستم تلاش میکنم و نون زحمتمو میخورم هر ثانیه از عمرم با یک چالش جدید همراهه تحقق ا ...

احسنت 👏👏👏

ولی من منظورم این بود که از مشکلات زندگی مشترک آزاد و رهایی، منظور بدی نداشتم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...