من ! نمیدونم پشیمون بشم یا نه. ولی بچه دار هم بشم ممکنه پشیمون شم که خوب تصمیم بازگشت ناپذیریه. پس ترجیح میدم الان کاری رو انجام بدم که به نظر الانم درست تره.
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
اره پشیمون میشی مطمین باش من 22 سالگی ازدواج کروم بعد چهار سال دارم میارم باید زودتر میوردم... بعدم اینقد نازایی زیاد شده بارداری پوچ خارج رحم فرصت بچه دار شدنت رو از دست نده از کجا میدونی زود بار دار میشی شیاید اقدام کردی چهار سال نشدی یا شوهرت اسپرمش صهیف بود با ازمایش معلوم نیست تا ادم اقدام نکنه متوجه نمیشه که مشکلی هست یا نیست فرصتت از دست نده