2777
2789

این سنت الهی هست.

عزیزانی ک بنا ب فطرتتون دوست دارید زیبا باشید و این زیبایی رو علنی کنید ولی جاشو با خونه عوض میکنید و با ظاهر ناهنجار وارد کوچه خیابون میشید، 

بدونید با ویروس فرستادن تو زندگی ها ی روزی زندگی خودتون گرفتار میشه. 

دست بالای دست بسیار است. 

خدا صبرش زیاده و مهلت میدعه

از این مهلت مغرور نشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادتون درست گفتند.هر دستی بدید از اون دست پس میگیرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

حالا خوشگل کردن و شیک شدن تنها نیست والا با همسرم تو ماشین جایی میریم میبینم خانومه زل میزنه بهش با لبخند بعد منو میبینه نگاهشو میدزده خب اخه بیشعور به سن همسر من میخوره مجرد باشه یا چی .انگار کمبود دارن بعضیا فقط میخان یکی نگاشون کنه 

الان فرهیختگان و اوپن مایندگان میان میخورنت🤣

چرا انقده بد حرف میزنید 

استارتر اتفاقا حرفی زدند که یه روشن فکر واقعی هم بهش معتقده و با زبان خیلی خوبی هم گفتند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی