2777
2789

حدود دوساله چشم انتظار نی نی ام هر بار که میرم دکتر ظرف یکماه مشکلم حل میشه اما بازم یه مشکل دیگه..

آدم مذهبی نیستم اما خب تا جایی که توان داشتم نذر و نیاز کردم..همه ی دوستاییم که بعد از من اقدام کردن باردار شدن..توی فامیل همینطور..

خانواده ی خودم از یه طرف همه ی حواسشون به خواهرمه و فکر میکنن چون ما بچه نداریم خوشحال و خندونیم!!خانواده ی شوهرمم هرهفته خبر بارداری یکی رو میدن ..شوهرمم اصلا اهل دکتر نیس اهل دکتر هم بود پول نداشتیم...

خلاصه منم و هرشبم که با یاد بچه پر شده..ویکبارم که گریم صدادار شد مادرشوهرم درو باز کرد اومد تو خونمون طلبکارانه که چی شده....اینا بماند...حرف اطرافیان هم یه طرف..

من همه رو تحمل می کنم اما وقتی هرماه میبینم این ماهم بی نتیجه ،خسته میشم..باور کنین به بی خیالی هم زدم..نشد که نشد...

و باز هم چشم انتظاری من ووشما  وامثال ما هوووووف

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صلّ علی سیدنا و حبیبنا و شفیعنا محمد ، حاء الرحمه و میم الملک و دال الدّوام ، السیّد الکامل الفاتح ، کلّما ذکرک و ذکره الذّاکرون و کلّما سهی و غفل عن ذکرک و ذکره الغافلون صلاة دائمة بدوامک ، باقیة ببقائک ، لا منتهی لها دون ذلک و علی آله و اصحابه ، کذلک انک علی کل شیئ قدیر و بالاجابة جدیر

سرزایمانم برات دعا میکنم که دلت شاد بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

امیدوارم خدا زودتر دامنتو سبز کنه

ی کم سرخودتو گرم کن

از استرس دوری کن انشاالله خبرای خوبی بشنوی❤

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

من و جاریم با هم باردار شدیم بچه من سقط شد بچه اون سالمه ماشاالله چشم حسود کور.الان بچشو میبینم عکسشو یا خودشو تا دو روز آدم خودم نیستم .روانی شدم .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
و باز هم چشم انتظاری من ووشما  وامثال ما هوووووف

باور کن دیگه نایی نمونده برام. آخر این ماه عروسی داریم همه نگران لباسن من نگران حرف مردم که 7نفر تو فامیل شوهرم زایمان کردن و من باردارم نشدم..

همه فکر میکنن من بی خیالم

الهی هرچه زودتر خدا به شما و همه اونایی که چشم انتظارن نی نی های سالم و صالح عنایت کنه 

امید داشته باش عزیزم ، خدا خیلی بزرگ و مهربونه

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤
باور کن دیگه نایی نمونده برام. آخر این ماه عروسی داریم همه نگران لباسن من نگران حرف مردم که 7نفر تو ...

دقیقا میفهمم

یبار کم تحرکی اسپرم وقتی درمان شد من دچار کیست شدم الان خوب شدم شوهرم سردمزاج شده

الهی .😔😔😔 ان شالله  همین ماه انتظارت به سر برسه..منم خسته شدم از حرف و قضاوتای بیجای مردم..ادمایی که حتی یه درصد از زندگی ادمو نمیدونن ولی به خودشون اجازه میدن تحقیر کنن یا قضاوت یا به قول خودشون دلسوزی😐😐