2777
2789
عنوان

مركز ناباروري ابن سينا(سال٩٨)

97779 بازدید | 200 پست

دوستاني كه در سال ٩٨ وارد مركز ناباروري ابن سينا شدن بيايد با هم تجربياتمون بنويسيم .

من و همسرم ماه ارديبهشت در اين مركز ويزيت شديم ... قبل اين مركز صارم رفته بوديم ( هزينه ها خيلي بالا تر از ابن سينا هست)ولي به نظر من ابن سينا هم منظم تر هست هم از همون اول مرد ميره پيش دكتر اورولوژي و زن ميره پيش دكتر زنان ... ويزيت شديم و براي من كلي ازمايش و سنو و عكس رنگي نوشتن و براي همسرم ازمايش اسپرم ، چون جوابش صفر بود بيوپسي بيضه انجام داد البته به تازگي و منتظر جوابشيم ( خيلي التماس دعا دارم).... و اينكه  همسرم قبلش پيش يك دكتر ديگه واريكوسل عمل كرده بود ... من هم ازمايش دادم سنو و عكس رنگي با بيهوشي وقت گرفتم

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراکز چون دائما گروهی کار میکنن و هر بار از طرف افراد مختلف بررسی میشی

شاید من تجربه خوبی ازشون نداشتم،،اما یاد گرفتم با همون هزینه برم تحت نظر یک دکتر ماهر،و پس از ۳ سال وقت تلف کردن با ابن سینا از دکتر دیگه ای نتیجه گرفتم

مراکز چون دائما گروهی کار میکنن و هر بار از طرف افراد مختلف بررسی میشی شاید من تجربه خوبی ازشون ندا ...

راستش پيش دوتا دكتر اورولوژي خيلي خوب تو تهران رفتيم ديديم اونها مارو ميفرستن يك بيمارستان ديگه براي عمل و اين چيز ها و اين كه خيلي ها تو اين مركز شنيدم نتيجه گرفتن ، براي همين اينجا رو انتخاب كردم و از همون اول با منشي صحبت كردم با همون دكتري كه ميخواستم وقت گرفتم

راستي يك سري قيمت هايي كه تا الان ميدونم براتون مي نويسم

ويزيت اول زن و مرد هر كدوم ٣٥ تومن 

از اسپرم ٣٥ تومن 

ازمايش هورموني و يك ازمايش كامل كه براي خودم نوشتن حدود ٨٤٠ هزار تومن شد( من دوسال هيچ ازمايشي ندادم براي همين كامل نوشت) 

بيوپسي بيضه يك مليون ٩٥٠ هزار تومان 

پاتيولوژي براي جواب ازمايش بيوپسي حدود ٢٥٠ هزار تومان 

عكس رنگي از رحم با بيهوشي حدود ٦٥٠ هزار تومان

بقيش بعدا كه انجام دادم خبر ميدم