2777
2789
عنوان

دکتر سید محسن رضوی فوق تخصص خون

6614 بازدید | 21 پست

دوستان پیش این دکتر نرید بخدا که هیچی حالیش نیست فقط الکی بزرگش کردیم خودشو گم کرده و با بی رحمی تموم در مورد اینکه مریضتون تا ماههای دیگه میمیره میگه ! واقعا افتضاح شده باز قبلا بهتر بود الان که وحشتناکه یه دکتر پولکی بی رحم که هیچی حالیش نیست ! والا الان مریض ما حالش خوبه و اصلا چیزایی که اون میگفت واقعیت نداشت 

اره رکه وسفرخارج میره دکترادنان فامیلیش یادم نیست اون بدتر از اینه.دکتر کیهانی مهربونه دکترای شزیعتی خوبن مثلا دکتر طناز بحری تازه از هلند اومده خیلی مهربون وخوبه وحرفه ای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرید شریعتی یا دکتر کامرن زاده هم خوبه.اینا انسانن

ممنونم مرسیی ولی میخواستم اطلاع رسانی کنم که بقیه هم مثل من زندگیشون کابوس نشه ! واقعا من بدترین لحظات زندگیمو با این دکتر تجربه کردم ! به هرکسی میشناسی بگو پیش این نرن 

دکتر عفونی 

محرز،مردانی....اصلا اصلا قبول ندارم 40،50ملیون خرج کردم الکی محرز پیر شده دیگه...مردانی دارو بیخود میده بدتر میشه ادم.دکتر بهار خون تشخیصش واقعا بده بیتوجه به بیمار اونم فرت وفرت خارج

ممنونم مرسیی ولی میخواستم اطلاع رسانی کنم که بقیه هم مثل من زندگیشون کابوس نشه ! واقعا من بدترین لحظ ...

ماز دکتر علاوه بر ضرر مالی حسابی ضرر جسمی خوردیم مریضمون کلی الکی عمل وبستری شداخرم یه بیماری جدید بر اثر دارو ها گرفت

خدا نگذره ازشون.البته دکتر رضوی فقط برا تایید دارو رفتیم میخواس بره خارج تا دوماه ایران نبود ولی بهار ومحرز مردانی....اینا مفت گرونن

تشخیص چی داده بود

گفت نمیشه کاری کرد حداکثر ۱ سال زنده میمونه ! من گریه میکردم میگفتم توروخدا یکم کمک کنید با بی رحمی میگفت هیچ کاری نمیشه کرد ! خداروشکر الان دکتر و عوض کردیم مریضمون خوبه 

چرا این حرف میزنی. بهترین دکتری هست که تا حالا دیدم همیشه پاسخگوست. هر وقت مشکلی داشتیم با صبرو حوصله جواب میداد. انقدر دکتر انکولوژی عوض کردیم تا ایشون پیدا کردیم. همیشه دعاش میکنم 

ممنونم مرسیی ولی میخواستم اطلاع رسانی کنم که بقیه هم مثل من زندگیشون کابوس نشه ! واقعا من بدترین لحظ ...

چرا اینجوری میگی .. منم تجربه م کاملا برعکس شما بود.دکترای دیگه بی رحم و پولکی بودن انقدر اذیت شدیم ولی دکتر رضوی زندگی رو به بیمار ما برگردوند. به خود من دکترا گفتن سرطان داری همین الان بیا بیوپسی و شیمی درمانی رو شروع کنیم ولی دکتر رضوی گفت کی همچین حرفی زده احتیاج به هیچی نداری دو تا قرص داد خوب شدم الان ۷ سال میگذره و من هیچ مشکلی ندارم درصورتیکه اگر به حرف دکترای دیگه بود الان شیمی درمانی و جراحی کرده بودن... دکتر رضوی واقعا انسان .همیشه مدیونشم

ما هم اصلا تجربه خوبی نداشتیم از دکتر رضوی. به شدت سهل انگار و بی خیالن. بیمار ما بخاطر سهل انگاری ایشون خیلی زود از دست رفت. بیمار ما خیلی جوون بود و می تونست خوب درمان بشه اما ایشون چیزایی براشون تجویز کردن که هیچ تاثیری نداشتن. وقتی هم کار از کار گذشت خیلی راحت گفتن دیگه کاری نمیشه کرد.

چون چیزی که دوست داشتید لشنوید بهتون نگفتن به خودتون اجازه دادید که اینجوری درمورد دکتر رضوی که حرف اول در رشته سرطان میزنن، نظر بدید. شما ظاهر بیمارتون دیدید ولی ایشون سلول به سلول بیمارشون حفظن...

متاسفم که بیمارتون حال خوبی نداشته ولی مطمئن باشید اگر دکتر رضوی تشخیصی داشته باشند؛ اول و آخر همون تشخیص درسته حتی اگر امریکا و اروپا برید جز این نمی‌شوید.