2777
2789

خانوما من همسرمو خیلی دوس دارم تازه یه کار پیدا کردم این ماه عقدمونه...بیچاره خیلی تو فشاره مامان باباشه همه چیو انداختن گردن این .خیلی عصبیه و ناراحت .مامانش نشسته کلی از من بد گفته بهش گفته چی میشد عقد رو مینداخت عقب در حالیک من سه ساله به پاشم و خودشون راغب عقد بودن.  

حالا من تصمیم دارن برا اینک به همسرم خیلی فشار نیاد از بعضی چیزا (کم کردن هزینه ارایشگاه و فیلم برداری و اینا) کوتاه بیام و کمکش کنم به نظرتون خوبه؟

تجربه دارید ؟بهم بگید 

ممنونم

اگه دوستت داره وپشتته بله کوتاه بیا مگه چی میشه منم آتلیه نرفتم فیلمبردارمون خودش عکس گرفت .اولین چیزی ک تو زندگی مهم صداقت وگذشته البته اگه طرفت قدر میدونه نه مثل الان ک گفته بازم برا عقد صبر میکرد بعد ۳ سال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینکارو کردم 😊

ان شاءالله شوهرت قدرتو بدونه

ولی سعی کن بعدا طوری رفتار نکنی حس کنه داری منت میزاری 

خوشبخت بشی گلم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...نه در اخبار حرفی زده میشود...نه خیابانی بسته میشود...و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...پسرم تنهاتر...💙و پدرم کمی شکسته تر...اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید🙃 و اشک تمساح میریزد...و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...من میمانمو و خدا،💗بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...🙁

اره کوتاه بیا ،ولی نه از همه چی،این موسسه های ازدواج اسان خیلی خوبن،همه چی دارن با بهترین قیمت حتی تو شهر ما بهترین ارایشگاه ها و تالار ها رو هم دارن ،اونجا یه سر بزنید،قرار نیست کسی بفهمه که بعدش بگه اینا ازدواج اسان گرفتن،حتی مامان باباهاتون اون موقع میگن رو پای خودشون وایستادن،این موسسه ها برا زوج های جوونه که تحت فشارن 

منم چند وقت دیگه میخوام عروسی بگیرم البته الان دوسال عقدم ،خانواده همسرم میگن چون من هنوز بچه ام برامون عروسی نمیگیرن منم رفتم همین ازدواج اسان ها پرسیدم خیلی هم جاهای شیک داره که اصلا بقیه متوجه نمیشن ازدواج اسانه

اره کوتاه بیا ،ولی نه از همه چی،این موسسه های ازدواج اسان خیلی خوبن،همه چی دارن با بهترین قیمت حتی ت ...

پیشنهاد میکنم شما هم برید اونجا یه پرس و جو بکنید،بعضی هاشون حتی باغ و اتلیه هم دارن