والا هزینه ها که مدام در حال تغییر کردنه باید از خوده دکتر بپرسید ولی من خخیلی وقت پیش با دکتر انظاری عمل کردم خیلی خوب حساب کردن دستمزد رو خیلیم منصف هستن.٠٩٠٣٦٤٣٤٠٠٨ این شماره تلفن شه. https://www.instagram.com/p/B_e7LWtARWR/ اینم نمونه کاراشونو توپیج اینستاشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه بهترین جراح بینی تهران رو انتخاب کنی و پول خوب هم هزینه کنی قطعا نتیجه خوبی می گیری . من که بینی ام گوشتی بود و پیش دکتر شیرازی عمل کردم هیچ عارضه ای بعد از عملم که اذیتم کنه نداشتم و ورم بینی ام بعده یه سال از بین رفت به مراقبت های بعد از عمل که می گفتن خیلی خوب گوش دادم و انجام دادم
من هم بینی ام گوشتی بود هم پولیپ داشتم به خاطر همین هزینه عمل بینی ام رو نمی دونم جداگانه چقدر میشه ولی دکتر سعید ظفرمند خیلی منصف هست و کارش درسته و من خیلی راضیم شوهرمم می خواد بعده این که من خوب شدم پیششش عمل کنه
سلام ببخشین من بینیم شکسته ۱۰ سال پيش و جوش خورده الان نفس کشیدن خیلییییییی برام سخته دوتا دکترهزینه عمل ۶ گفتن یکی ۳۰. میشه کمک کنین هزینش تقریبا چند میشه؟