2777
2789

همکارم خیلی وقته دنبال جراح بینی خوبه و کلی تحقیق کرده بود، حالا رفته پیش دکتر ماریا مرادی، خیلی ازش تعریف میکرد

شمارشو میزارم شاید کمک کننده باشه برای دوستانی که دنبال جراح بینی خوب هستن 09353229100

والا هزینه ها که مدام در حال تغییر کردنه باید از خوده دکتر بپرسید ولی من خخیلی وقت پیش با دکتر انظاری عمل کردم خیلی خوب حساب کردن دستمزد رو خیلیم منصف هستن.٠٩٠٣٦٤٣٤٠٠٨ این شماره تلفن شه. https://www.instagram.com/p/B_e7LWtARWR/ اینم نمونه کاراشونو توپیج اینستاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهترین جراح بینی تهران رو انتخاب کنی و پول خوب هم هزینه کنی قطعا نتیجه خوبی می گیری . من که بینی ام گوشتی بود و پیش دکتر شیرازی عمل کردم هیچ عارضه ای بعد از عملم که اذیتم کنه نداشتم و ورم بینی ام بعده یه سال از بین رفت به مراقبت های بعد از عمل که می گفتن خیلی خوب گوش دادم و انجام دادم 

۸۸۵۵۰۴۶۹

من هم بینی ام گوشتی بود هم پولیپ داشتم به خاطر همین هزینه عمل بینی ام رو نمی دونم جداگانه چقدر میشه ولی دکتر سعید ظفرمند خیلی منصف هست و کارش درسته و من خیلی راضیم شوهرمم می خواد بعده این که من خوب شدم پیششش عمل کنه 

http://www.drzafarmand.com/عمل-بینی-گوشتی/

هزینه عمل بینی که همه جوره هست حالا بستگی به خودت داره 

من دکتر نصیبه رستمی رو میشناسم از 8 تا 10 تومن هزینه عملشه خیلی نسبت به کیفیت کارش هزینه هاش خوبه دوست من پیشش عمل کرده خیلی خوب شده خودشم راضیه

هزینه جراحی تو شهرستانا خیلی بالاس الان تو تاپیک بغلی بحثش بود 

دکتر شیرنگی تهران سمت سعادت آباد تازگی ازش هزینه عمل بینی پرسیدم میگفت ۱۵ میشه 

تهران پایتخته ارزون تره 

هر پزشکی یک نرخی رو میگه اما کسی که ارزون میگه یا شهرستانه یا این که کارش حرفه ای نیست تهش مجبور بشی ثانویه انجام بدی 

دکتر شیرنگی تهرانه کارشم خوبه 

هزینه عمل بینی 17 تومن 

من هم بینی ام گوشتی بود هم پولیپ داشتم به خاطر همین هزینه عمل بینی ام رو نمی دونم جداگانه چقدر میشه ...

ببخشید شما پیش دکترظفرمند عمل کردین واینکه پولیپ روبازیبایی عمد کردین؟؟