2777
2789
داروسازی رو میگن خیلی اشباع شده طوری که به سختی میتونن شیفت گیر بیارن ، نمی دونم تا چه حد درسته

یکی از آشناهای ما داروسازه میگه اینقدر مجوز دارو خانه گرفتن سخت و پر هزینه اس که نگو الان خودش مجبوره واسه دیگران کار کنه ولی حقوق ماهیانه اش بالاس حدودا 6200 میگیره

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودت دفتر بزنی اونم آیا بگیره آیا نگیره  من دوستم شنوایی سنجی خونده با بینایی سنجی تفاوت ...

واقعا فارغ التحصیل شنوایی سنجی بیکاره؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ن بابا یه vsمیگیرنو فقط چک میکنن و ای چیزا مگ تو اورژانس بیفتی ک دهنت سرویس شه بخشا ک کاری نداره&nbs ...

تو پرستاری؟منم اخه مثه تو فکر میکردم تا اینکه از نزدیک لمسش کردم😑

آره بیمارستانی که من رفتم پرستارا زیر۴تومن نداشتن اصلا

تازه بدون اصافه کاری و کارانه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من خواهرم کاردرمانه استخدامه بیمارستان شده  دو تا مرکز هم میره خداروشکر خوبه  فعلا کلینی ...

عزیزم میتونم بپرسم درآمدشون حدودا چقدره؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یکی از دوستام فیزیوتراپی خونده درامدش عالیه هزینه تاسیسش خیلی کمه طرحم نداره بهد ۴ سال درس میتونی کار رو شروع کنی.داروسازی خوبه ولی گرفتن امتیاز داروخونه خیلی سخته باید جمعیت شهر به اندازه خاصی افزایش پیدا کنه تا جواز بدن کلی ادمم تو صفش هستن .چند میلیاردم هزینه داره تاسیسش. اگه جایی استخدام بشی به اندازه حقوق کارمندی پول میگیری.ولی اگه داروخونه بزنی ماهی ۲۰۰ تومن درامد داری برادر دامادم ۱۵ سال دوندگی کرد تا تونست داروخونه تاسیس کنه

یکی از دوستام فیزیوتراپی خونده درامدش عالیه هزینه تاسیسش خیلی کمه طرحم نداره بهد ۴ سال درس میتونی کا ...

هزینه تاسیس کلینیک فیزیوتراپی فکر نمی‌کنم کم باشه هاا

تو پرستاری؟منم اخه مثه تو فکر میکردم تا اینکه از نزدیک لمسش کردم😑 آره بیمارستانی که من رفتم پرستار ...

من ماما ام تو بخشا هم کار کردم ب جا پرستارا

اصن حقوق 4 تومن نیس برا طرحیا و قرار دادیا برا رسمیا آره 

💜
هزینه تاسیس کلینیک فیزیوتراپی فکر نمی‌کنم کم باشه هاا

آره خیلی زیاده 

تازه بعد از فارغ التحصیلی شنیدم باید۵یا۶سال تو جایی کار کنی تا مجوز مطب بدن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
تو پرستاری؟منم اخه مثه تو فکر میکردم تا اینکه از نزدیک لمسش کردم😑 آره بیمارستانی که من رفتم پرستار ...

از دوستای من پرستار بودن دو تومن میگرفتن انتقالی گرفت تهران تازه شد ۴ تومن... پرستاری با توجه حقوقش به درد نمیخوره کشک بمونی و محیط بیمارستان رو تحمل کنی 

فیزیوتراپی و گفتتر درمانی عالیه حتی تو کشورای دیگه هم بازار کار خیلی خوبی داره و دارو سازی هم دوره ا ...

شما راجع به بازار کار گفتار درمانی اطلاعات دارین؟

من ماما ام تو بخشا هم کار کردم ب جا پرستارا اصن حقوق 4 تومن نیس برا طرحیا و قرار دادیا برا رسمیا آر ...

برا طرحیا آره با کارانه میرسه میرسه۴

ولی رسمی و قراردادی بیشتره

آخه شهربه شهر فرق داره😕