2777
2789

سلام. دوستان میخوام بدونم بازار کار و درآمد کدوم یک از این رشته‌ها در آینده بهتر خواهد بود و کدوم جای پیشرفت بیشتری دارن؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیزیوتراپی و گفتتر درمانی عالیه حتی تو کشورای دیگه هم بازار کار خیلی خوبی داره و دارو سازی هم دوره اش 5 سال بیشتر نیست و خیلی عالیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
شوهر دوست من فیزیوتراپه درامدش خیلی خوبه

خودشون کلینیک دارن؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

داروسازی ب شرطی خوبه ک بتونی شرکت بزنی ن داروخانه

یا نهایتا دراگ استور بزنی

فیزیوتراپی هم خوبه

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

شوهرمن کاردرمانه خوبه بیماراش زیادن 

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

اصن این چیزا بازار کار نداره  ی رشته ای برو ک خود بیمارستان نیاز داشته باشه  من خودم کاد ...

عزیزم دندون قبولیش خیلی سخته تازه وزیر بهداشت گفت میخوایم ظرفیتش رو کاهش بدیم سخت تر هم میشه ، پرستاری هم کارش خیلی سخته

داروسازی و فیزیوتراپی میتونن درامد خیلی بالایی داشته باشن اما بقیه نه زیاد بازارکارشون به نسبت کمتره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
یکی از آشنا های ما فیزیوتراپی داره برجی 6 تا 7 میلیون در میاره

کلینیک خودشون کار میکنن؟

شوهرمن کاردرمانه خوبه بیماراش زیادن 

خودشون کلینیک دارن؟ میتونم بپرسم درآمدشون حدودا چقدره؟

Man daroosazi khoondam vali Iran nistam bazar kar too Iran vaghean dastam nist,vali be Tore koli fareghotahsilane in reshteha bikar nakhand moond,,vali sakhti darsaye Daroo ghabele moghayese BA fizio o goftar darmani nist,daroosazi yek reshteye kheyliiiii kheyliiii sakhte,o vaghean zahamate ziadi mikhad khondanesh

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌